El Palamós cau golejat davant el Castelldefels (4-1)

22/10/2017 Esports

Els jugadors del Palamós CF abans de saltar al terreny de joc (Foto: UE Castelldefels)

El Palamós CF ha protagonitzat una bona primera meitat, però un gol matiner d'Aumatell al minut tres ha trastocat una mica els plans dels palamosins. Un Aumatell que ha tingut una nova oportunitat al minut 18 i immediatament després han arribat les dues úniques aproximacions de l'equip palamosí protagonitzades per Marc Bonaventura, que ha acabat desviant el porter Manu Martín i evitant així l'empat a 1.

A les acaballes de la primera meitat hi ha hagut una jugada polèmica. Marc Medina ha caigut a l'interior de l'àrea davant d'un defensa del Castelldefels. Medina i altres jugadors han propestat aquesta acció però l'àrbitre ha decidit que seguís el joc.

Passat el quart d'hora de la segona part, el davanter local Aumatell ha fet el segon gol de la matinal. El jugador barceloní ha definit a la perfecció després d'una bona acció individual. Els visitants han escurçat distàncies dos minuts més tard gràcies al màxim golegador de l'equip, Marc Medina. El davanter palamosí ha aprofitat una falta que Herrera ha enviat al pal amb una rematada de cap per fer el 2-1. El dos equips buscaven amb insistència el gol i, en una de les nombroses ocasions dels locals, els del Baix Llobreat han fet el 3-1, obra de Gibert. El Castelldefels ha enviat dues pilotes al pal en el tram final mentre que, per part palamosina, Marc Medina ha fet el 3-2 a manca de 7 minuts per acabar el partit. El definitiu 4-1 ha arribat en el temps afegit gràcies a un gol d'Òscar Uroz.

El proper partit dels homes de Vicenç Fernàndez serà el proper cap de setmana, al Municipal Palamós Costa Brava davant el Vilafranca.

FITXA TÈCNICA

Alineació Palamós CF: Quinti, Sergio García(Nahuel), Cano, Lluc Banús, Botxi, Barrera, Medina, Fran Ochoa(Litus), Bonaventura, Herrera i Subi.

Alineació UE Castelldefels: Manu Martín, Juanito, Joel Coch, Kilian, Alegre(Oscar), Bermúdez, Kevin, Gibert, Joel(Pedro Bilbao), Triguero(Enric Vega) i Aumatell.

Targetes grogues: Kevin del Castelldefels // Barrera i Subi del Palamós CF