El Palamós guanya amb contundència davant l'Horta (1-4)

15/10/2017 Esports

El Palamós CF guanya el segon partit de la temporada davant l'Horta 1-4. (Foto Txetxi Cortés)

Disset anys després el Palamós ha tornat a trepitjar el Feliu i Codina d'Horta. El retorn no podia ser més positiu perquè ben aviat els de Fernández s'han avançat en el marcador gràcies a un gol de Bonaventura, després d'un primer intent de Marc Medina. L'alegria del 0-1 del palamosins només ha durat un minut perquè l'ex davanter del degà, Sergi Arranz, a l'altra àrea no ha perdonat davant Quintanas.

Deu minuts després novament els palamosins s'han avançat mitjançant un gol del polivalent Narcís Barrera (1-2). El xut del palamosí des de la frontal de l'àrea ha entrat ajustat al pal dret de la porteria de Gabri. A partir de la primera mitja hora, els barcelonins han posat una marxa més buscant el gol de l'empat. Però els xuts de Maldo, aquest en dues ocasions, i de Santo, han trobat la resposta del porter Quintanas i del travesser. Als vint minuts de la segona meitat, Medina ha vist com el porter Gabri enviava a córner una ocasió claríssima. Quatre minuts més tard el mateix davanter no ha perdonat i després d'una assistència de Nahuel ha marcat l'1-3. La sentència definitiva ha arribat en el minut 30 de la segona meitat, quan Medina feia el doblet particular i marcava el definitiu 1-4. L'equip barceloní ha disposat d'un quart d'hora per poder empatar però els dos gols de Medina han estat un obstacle insuperable.
El proper partit dels homes de Vicenç Fernàndez serà el diumenge 22 d'octubre a les 12 del migdia, davant el Castelldefels.

FITXA TÈCNICA

UA Horta: Gabri, Casti, Morales (Noia), Arranz, Edgar, Coro(Marc), Jota, Guillem (Maakay), Maldo, Santo i Adri.

Palamós CF: Quinti, Sergio, Cano, Lluc, Botxi, Barrera (Marc Vilà), Medina (Litus), Ochoa (Nahuel), Bonaventura, Herrera i Subi.

Targetes grogues: Adri i Maldo del UA Horta / Lluc, Ochoa i Quinti del Palamós CF