13/10/2017 Cultura
Visita guiada als cellers Brugarol. (Foto: @lluistolosa).
Les jornades 'Palamós gastronòmic' comencen aquest diumenge les visites guiades amb tast de vi al celler Brugarol. Els vins de la Denominació d’Origen Empordà són els protagonistes d’aquesta edició de les jornades, juntament amb un altre producte autòcton com és el peix de la llotja de Palamós. Per conèixer millor el procés d’elaboració del vi es programa aquesta visita al celler, que es repetirà el diumenge 22 d’octubre.
La visita al celler Brugarol, a la finca Bell-lloc, començarà a dos quarts d'onze del matí. Per apuntar-s'hi cal trucar al telèfon 972 316203. El preu és de 15 euros. Marta Arenas, enòloga que col·labora amb 'Palamós gastronòmic', diu que l'activitat és molt recomanable.
'Palamós gastronòmic' també programa aquesta tarda una visita guiada a la subhasta del peix de la llotja palamosina. Se'n fan tres tongades a dos quarts de cinc, les cinc i quarts de sis, i el preu és d'un euro i mig per persona. Avui i demà, per últim, també hi ha el show-cooking de cuina marinera a l'Espai del Peix.
Totes les notícies:
08/09/2025 - Uns 2.500 alumnes comencen avui el curs escolar a Palamós
Gairebé 2.500 alumnes d'educació infantil, primària i secundària comencen avui les classes als...
08/09/2025 - Només una empresa presenta oferta per fer les obres del Mercat Municipal
L'Ajuntament de Palamós està ja en la recta final per completar el procés de licitació de les...
08/09/2025 - Escales de creuer al port de Palamós, avui i demà
La temporada de creuers al port de Palamós, pel que fa al mes de setembre, ha començat amb...
08/09/2025 - Una conductora s'accidenta a la Fosca i dona positiu en alcoholèmia
La Policia Local de Palamós va detenir la matinada d'aquest dissabte passat la conductora d'un...
08/09/2025 - Drets Socials de la Generalitat subvenciona el projecte de La Porxada
Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ha rebut una subvenció de 138.612 euros per part del...
Notícies relacionades:
11/10/2017 - Cultura Taller de cuina amb restaurants i tavernes, avui al 'Palamós gastronòmic'
...
06/10/2017 - Societat Engega un 'Palamós gastronòmic' més curt i centrat en el peix de llotja
...
Enllaços web relacionats: