13/10/2017 Cultura
Visita guiada als cellers Brugarol. (Foto: @lluistolosa).
Les jornades 'Palamós gastronòmic' comencen aquest diumenge les visites guiades amb tast de vi al celler Brugarol. Els vins de la Denominació d’Origen Empordà són els protagonistes d’aquesta edició de les jornades, juntament amb un altre producte autòcton com és el peix de la llotja de Palamós. Per conèixer millor el procés d’elaboració del vi es programa aquesta visita al celler, que es repetirà el diumenge 22 d’octubre.
La visita al celler Brugarol, a la finca Bell-lloc, començarà a dos quarts d'onze del matí. Per apuntar-s'hi cal trucar al telèfon 972 316203. El preu és de 15 euros. Marta Arenas, enòloga que col·labora amb 'Palamós gastronòmic', diu que l'activitat és molt recomanable.
'Palamós gastronòmic' també programa aquesta tarda una visita guiada a la subhasta del peix de la llotja palamosina. Se'n fan tres tongades a dos quarts de cinc, les cinc i quarts de sis, i el preu és d'un euro i mig per persona. Avui i demà, per últim, també hi ha el show-cooking de cuina marinera a l'Espai del Peix.
Totes les notícies:
26/06/2025 - Els focs artificials tanquen avui la Festa Major de Palamós
Com és tradicional, el castell de focs artificials posarà avui la cloenda a la Festa Major de...
26/06/2025 - La policia dispersa joves que causaven aldarulls als voltants del passeig
La Policia Local de Palamós i els Mossos d'Esquadra van haver d'intervenir la matinada d'aquest...
26/06/2025 - L'Ajuntament publica un tríptic amb informació dels aparcaments al municipi
L'Àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Palamós ha editat un tríptic informatiu per donar a...
26/06/2025 - El DNI o el passaport es podran renovar a Palamós
A partir del dia 3 de juliol, Palamós disposarà d'un servei d'oficina mòbil de la Policia...
26/06/2025 - Els familiars ja poden seguir en temps real un procés quirúrgic a l’hospital de Palamós
L'hospital de Palamós ha implantat el servei 'Avisa'm', dirigit a familiars i acompanyants de...
Notícies relacionades:
11/10/2017 - Cultura Taller de cuina amb restaurants i tavernes, avui al 'Palamós gastronòmic'
...
06/10/2017 - Societat Engega un 'Palamós gastronòmic' més curt i centrat en el peix de llotja
...
Enllaços web relacionats: