Taller de cuina amb restaurants i tavernes, avui al 'Palamós gastronòmic'

11/10/2017 Cultura


Toni Izquierdo, xef del restaurant Mas dels Arcs, en un taller a l'Espai del Peix.

Toni Izquierdo, xef del restaurant Mas dels Arcs, en un taller a l'Espai del Peix.

Les jornades 'Palamós gastronòmic' continuen avui amb un taller de cuina amb els restaurants i tavernes de la vila. L’activitat comença a les cinc de la tarda, es fa a l’Espai del Peix i es repetirà el dimecres vinent. Avui, professionals de tres restaurants palamosins compartiran amb el públic alguns dels secrets dels seus millors plats, en una sessió que és gratuïta.

Els tallers amb restauradors és una activitat que ja s'ha fet en anteriors edicions del 'Palamós gastronòmic' i que ha tingut un gran èxit de públic. En aquesta ocasió hi participen els xefs dels restaurants Mas dels Arcs, La Notaria i Entre dos mons. El taller es fa a l'Espai del Peix de Palamós a les cinc de la tarda, dura una hora i mitja i l'entrada és gratuïta. Sílvia Romero és la tècnica de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós.



20 restaurants de Palamós han elaborat menús basats en peix de la llotja, amb motiu d'aquesta edició del 'Palamós gastronòmic'. A més, vuit tavernes fan tapes especials també per a l'ocasió. A banda del d'avui, el taller amb la participació de restaurants i tavernes es tornarà a fer el dia 18 d'octubre, amb altres cuiners i cuineres.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...