Ajuntament i establiments acorden un calendari més concentrat pel 'Palamós gastronòmic'

09/10/2017 Cultura


Sílvia Romero i Marta Arenas han parlat avui del 'Palmós gastronòmic' a l'espai 'L'Entrevista'.

Sílvia Romero i Marta Arenas han parlat avui del 'Palmós gastronòmic' a l'espai 'L'Entrevista'.

Aquest darrer cap de setmana s'han fet ja les primeres activitats de la sisena edició de les jornades 'Palamós gastronòmic'. Fins al 22 d'octubre hi haurà tota una sèrie de propostes adreçades a promocionar l'oferta gastronòmica local, basada en productes del territori. Són 17 dies d'activitat, un calendari més reduït que en anteriors edicions d'aquestes jornades culinàries.

El 'Palamós gastronòmic' arriba ja a la sisena edició. Fins ara haviem vist calendaris d'un mes sencer o, fins i tot, de dos. Aquest any, però, presenta el calendari més compacte que hem tingut fins ara. Seran únicament 17 dies de campanya, que engloben tres caps de setmana del mes d'octubre. La tècnica de l'Àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós, Sílvia Romero, ha explicat avui a l'espai d'aquesta emissora 'L'entrevista', que les dates s'han pactat amb el sector de la restauració i les tavernes.



El 'Palamós gastronòmic' d'aquest any agafa com a fil conductor dos productes: el peix de la llotja de Palamós i els vins de la Denominació d'Origen Empordà. Marta Arenas, del restaurant palamosí Macabeu, parla del paper del vi en aquesta proposta.



La propera activitat del 'Palamós gastronòmic' serà un taller de cuina amb els restauradors del municipi, que es farà aquest dimecres.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...