El Palamós nul en atac, perd a casa davant el Sant Andreu (0-3)

08/10/2017 Esports

El Palamós no guanya al seu estadi des del passat 9 d'abril. (Foto: Ramon Ribas).

El Palamós ha arribat al partit d'avui amb la moral alta després de la primera victòria de la temporada aconseguida la passada setmana al camp del Granollers, però tot i això, no ha pogut amarrar els tres punts. Els primers minuts han estat de domini del Palamós i en el minut 16, els locals han reclamat penal de Carroza sobre Marc Vilà. En la primera ocasió visitant, Juanan amb el cap, ha fet el 0 a 1 en el minut 22 de partit.

El gol encaixat ha estat un cop dur pels jugadors del degà que han vist com el Sant Andreu començava a dominar més la pilota i anular completament en atac al Palamós.
Només començar la segona meitat, Alfred en la primera pilota que ha tocat, ha fet el 0 a 2 després d'una greu badada defensiva del Palamós. Óscar, ha fet més gran la ferida i amb un gran xut des de la frontal de l'àrea petita, ha fet el definitiu 0 a 3 en el minut 71.
Amb el resultat d'avui el Palamós segueix en zona de descens amb 5 punts i només ha sumat a casa 2 punts de 15 possibles. El proper partit, el Palamós es desplaça fins a la ciutat de Barcelona per jugar davant l'Horta (diumenge 15 d'octubre a les 12:00h).

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quniti, Cano, Lluc Banús, Botxi, Marc Vilà (Marc Medina), Bonaventura, Eppy, Traoré (Litus), Nahuel Gerard (Barrera) i Subi.

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, Jordi Méndez (Alfred), Carroza, Noguera, Víctor, Alberto (Elhadji), Juanan (Dani), Óscar, Ton i David López.

Targetes grogues: del Palamós / Carroza de la UE Sant Andreu.