El Palamós guanya al camp del Granollers (1-2)

01/10/2017 Esports

Narcís Barrera ha estat substituit a la primera meitat per lesió. (Foto. Sergi Cortés).

Després de vuit jornades, el Palamós ha aconseguit la primera victòria de la temporada. Abans de l'inici del partit, els jugadors del Palamós han mostrat la seva voluntat de no jugar l'encontre amb motiu dels fets que s'estan produint aquest 1 d'octubre. Finalment, el partit ha començat amb 10 minuts de retard. El Palamós avui ha estat dirigit pel segon entrenador, Òscar Prieto després que Vicenç Fernàndez no pogués fer-ho per motius professionals.

Només començar el partit, el Granollers ha fet el seu únic gol del partit mitjançant Obeng. Tot i aquest contratemps, el Palamós ha reaccionat ràpidament i Marc Bonaventura ha aconseguit de penal el gol de l'empat en el minut 19 de la primera meitat. Com a contratemps en el primer temps, a destacar la lesió de Narcís Barrera en el minut 26.
El segon temps ha estat de domini altern dels dos equips, però quan semblava que el partit finalitzaria amb repartiment de punts, Botxi ha fet el definitiu 1 a 2 en el minut 90.
Amb aquesta victòria, el Palamós suma 5 punts i deixa de ser el cuer del grup, tot i que encara continua en posició de descens.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, Sergio Garcia, Cano, Botxi, Barrera (Lluc Banús), Marc Vila (Medina), Bonaventura, Traoré (Litus), Nahuel, Herrera i Subirana.

EC Granollers: Víctor, Moreno, Fuentes, Héctor (Ricard), Cristian (Muñoz), Enric, Moratalla, Eloi, Obeng, Joel (Javier) i Domingo.

Targetes grogues: Eloi i Domingo del Granollers / Marc Vila, Lluc Banús, Sergio Garcia i Marc Medina del Palamós.