Els becats per la Càtedra de Gastronomia Calonge-Sant Antoni presenten les seves tesis

14/09/2017 Cultura


Els set estudiants que han estat becats durant el curs 2016-2017 per la Càtedra de Gastronomia Calonge-Sant Antoni de la UdG.

Els set estudiants que han estat becats durant el curs 2016-2017 per la Càtedra de Gastronomia Calonge-Sant Antoni de la UdG.

Els set estudiants que han estat becats durant el curs 2016-2017 per la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge-Sant Antoni, de la Universitat de Girona, presentaran demà les seves tesis finals de màster. Això es farà al castell de Calonge, en un acte al qual seguirà una taula rodona al voltant dels temes que han tractat als seus treballs. Hi prendran part destacades personalitats de l'àmbit de la gastronomia i l'alimentació, entre els quals hi ha els xefs Paco Pérez i Marc Gascons.

Les tesis dels set estudiants, entre els quals hi ha dues alumnes xineses, tracten temes com l'enoturisme, la promoció gastronòmica i cultural a la ciutat de Girona, els models de gestió del turisme urbà, o la interacció de turisme, gastronomia i xarxes socials, entre altres propostes. La Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge-Sant Antoni convoca cada curs set ajuts amb un import màxim de 3.000 euros cadascun, destinats a estudis de màster de la UdG relacionats amb la gastronomia i l'alimentació. La Càtedra i l'Ajuntament elaboren un llistat de temes d'investigació d'importància pel territori, entre els quals els alumnes trien la temàtica del seu projecte final de màster. La presentació es farà demà al matí, a partir de les deu, al castell de Calonge.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...