El Tui Discovery tanca les quatre escales de creuer de la setmana

19/05/2017 Societat


El Tui Discovery és el vaixell més gran de la flota de la naviliera Thomson Cruises.

El Tui Discovery és el vaixell més gran de la flota de la naviliera Thomson Cruises.

El creuer Tui Discovery tanca avui les escales del mes de maig al port de Palamós. També és la darrera de les quatre consecutives que ha rebut la instal•lació des del dimecres passat. El Tui Discovery és el vaixell més gran de la flota de la naviliera Thomson Cruises, una de les més fidels al port palamosí al llarg dels darrers anys. Avui fa una estada d’unes deu hores de durada, la primera de les sis que té programades fins al mes d’octubre.

El creuer ha arribat procedent del port francès de Villefranche Sur Mer i, després de fer escala a Palamós, salparà a les sis de la tarda en direcció a Palma de Mallorca. A bord hi van 1.800 passatgers, la majoria britànics. Aquesta és l'última de les set escales de creuer d'aquest mes de maig al port de Palamós. La pròxima ja serà el dia 1 de juny i la protagonitzarà el Seabourn Encore, que tot just ahir va fer la seva escala inaugural al municipi.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...