Darrer taller de cuina del 'Palamós Gastronòmic' 2016

27/10/2016 Societat


Salvador Fortuny, en un taller de cuina a l'Espai del Peix. (Foto: Museu de la Pesca).

Salvador Fortuny, en un taller de cuina a l'Espai del Peix. (Foto: Museu de la Pesca).

Aquesta tarda es fa el tercer i últim taller de cuina de les jornades ‘Palamós Gastronòmic’. La sessió, a l’Espai del Peix i amb l’entrada gratuïta, estarà dedicada a la cuina de barca i anirà a càrrec del pescador palamosí Salvador Fortuny. Els tallers ‘Mestres dels fogons’ han comptat amb la participació de sis restauradors locals que han mostrat alguns dels secrets que amaguen els seus plats.

Problemes d'agenda van obligar a suspendre la primera sessió dels tallers de cuina, el passat 6 d'octubre. En aquell moment, des de Promoció Econòmica de l'Ajuntament es va explicar que els tres tallers previstos inicialment es reduïen a només dos, els dies 13 i 20. Finalment, però, se n'ha recuperat un tercer que es fa avui a les cinc de la tarda. L'encarregat d'impartir-lo serà Salvador Fortuny, que farà una demostració de la cuina que fan els pescadors a bord de les seves embarcacions. Aquest taller del cicle 'Mestres dels fogons' és una de les darreres activitats d'aquesta edició de les jornades 'Palamós Gastronòmic', que s'han fet durant tot aquest mes d'octubre. Pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Emili Colls, ha estat una bona oportunitat de promocionar la gastronomia local i d'allargar una mica la campanya turística.



L'objectiu del 'Palamós Gastronòmic', que aquest any ha arribat a la cinquena edició, és donar a conèixer i fomentar la cultura gastronòmica del municipi, en un projecte transversal que inclou restaurants, tavernes, pastisseries, pescadors, cellers i també el teixit comercial. Podeu aprofitar aquests darrers dies d'octubre per gaudir dels menús gastronòmics, el concurs Tapa Estrella o el popular 'Pastís dels Agustins'.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...