'Palamós Gastronòmic' homenatja l'empresari Lluís Camós

26/10/2016 Societat


Un moment de l'acte realitzat ahir a l'Espai del Peix. (Foto: Fecotur).

Un moment de l'acte realitzat ahir a l'Espai del Peix. (Foto: Fecotur).

Les jornades 'Palamós Gastronòmic' van fer ahir al vespre un reconeixement a la trajectòria de l'empresari turístic local, Lluís Camós. L'acte es va fer en el decurs del tradicional sopar amb motiu d'aquestes jornades, que va reunir a l'Espai del Peix una vuitantena de persones en representació dels sectors de l'hostaleria i la restauració de Palamós

Lluís Camós va rebre de mans de l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, una placa commemorativa en reconeixement a la seva trajectòria professional. Aquesta va començar l'any 1958 a l'hostal Vostra Llar, que regentava la seva mare. El primer negoci personal que va obrir, però, va ser el restaurant El Pla, l'any 1986. Palamós ha estat l'epicentre de l'activitat de Lluís Camós, on actualment hi té cinc establiments. És, però, només una part del Grup Andilana, creat per ell mateix, i que disposa d'una trentena de restaurants a Espanya, i hotels a Palamós, França, Filipines i Madagascar. El grup té en nòmina un miler d'empleats i factura uns 50 milions d'euros anuals.



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...