Doble taller al 'Palamós Gastronòmic', amb cuina del peix i tast de vins

14/10/2016 Societat


El tast de vins serà protagonista demà a la tarda al 'Palamós Gastronòmic'.

El tast de vins serà protagonista demà a la tarda al 'Palamós Gastronòmic'.

Les jornades ‘Palamós Gastronòmic’ programen demà dissabte un doble taller a l’Espai del Peix. Al matí hi haurà un taller de cuina del peix per a famílies que analitzarà tot el procés culinari que envolta aquest producte, des de reconèixer l’espècie en qüestió fins a cuinar-la. D’altra banda, el taller de la tarda estarà dedicat a una degustació a cegues de vins de la Denominació d’Origen Empordà.

Aquesta degustació, que es farà a partir de les cinc de la tarda, anirà acompanyada d'un concurs de maridatges. En l'àmbit de la cultura del vi, el 'Palamós Gastronòmic' també programa durant tot el mes visites al celler de la finca Bell-lloc, amb el corresponent tast de vins. Abans, dissabte al matí, el mateix Espai del Peix acollirà una altra activitat gratuïta. En aquest cas parlem del taller de cuina del peix per a famílies. Començarà a dos quarts d'onze i explicarà com reconèixer les espècies, les seves qualitats organolèptiques, com netejar-les i, finalment, cuinar-les. Manel Coll, president de l'Associació de Tavernes de Palamós, parla del peix com a producte de referència de la gastronomia local.



Recordeu que les jornades 'Palamós Gastronòmic' es desenvolupen durant tot el mes d'octubre. A banda de les activitats puntuals, permanentment hi ha l'oferta de menús gastronòmics que ofereixen 18 restaurants palamosins, així com el concurs Tapa Estrella amb la participació de 13 tavernes de la vila.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...