Es posa en marxa el tercer 'Palamós Gastronòmic', que amplia calendari.

02/10/2014 Societat


Mostra gastronòmica en una anterior edició del 'Palamós Gastronòmic'. (Foto: Ajuntament de Palamós)

Mostra gastronòmica en una anterior edició del 'Palamós Gastronòmic'. (Foto: Ajuntament de Palamós)

Amb el sopar que reuneix a l’Espai del Peix el sector de la gastronomia i la restauració del municipi, avui es posa en marxa oficialment la tercera edició de les jornades ‘Palamós Gastronòmic’. Un any més, el seu objectiu és promocionar l’oferta culinària de la vila, des de tots els seus àmbits. La principal novetat d’aquesta edició és que no es limita al mes d’octubre i que s’allarga durant deu setmanes, fins al 5 de desembre.

Sílvia Romero és la tècnica de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós. Ella justifica així la decisió d'ampliar el calendari del 'Palamós Gastronòmic' 2014.



'Palamós Gastronòmic' és una iniciativa del Consell Econòmic i Social de Palamós. La finalitat de les jornades és divulgar la cultura gastronòmica del municipi, com a vehicle per a activar l'economia local fora de la temporada turística. L'edició d'aquest any té diferents novetats. Hi haurà una mostra gastronòmica al carrer que es farà durant el mes de novembre, a la plaça dels arbres, amb degustació de les millors receptes d'una quarentena de restaurants i tavernes del municipi. Aquest any també se sumen al projecte els locals d'oci nocturn, que incorporaran al programa un concurs de còctels. ‘Palamós Gastronòmic’ implica també el comerç local, amb una iniciativa creuada: els botiguers regalaran menús i els restaurants sortejaran un premi de compres per valor de 500 euros. El president de l'associació Fecotur, Jordi Francesch, destaca la participació de diferents sectors en un projecte que es reporta un benefici comú.



En aquesta tercera edició, les jornades 'Palamós Gastronòmic' mantenen els menús, elaborats a base de peix de la costa per 22 restaurants, i també el concurs de tapes i 'pinxos' protagonitzat per les tavernes del municipi. També hi haurà tallers de cuina, jornades tècniques o activitats de tast de vins, per exemple. Tot plegat, fins al 5 de desembre, amb les activitats concentrades preferentment durant els caps de setmana.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...