11/10/2013 Societat
Sierra i Jurado, ahir en plena demostració a l'Espai del Peix.
Unes 40 persones van assistir ahir a l'Espai del Peix al taller de pastisseria i rebosteria, organitzat en el marc de la segona edició del Palamós Gastronòmic. El taller va servir per presentar els secrets de l'elaboració del Pastís dels Agustins, un dolç que es vol convertir en un element gastronòmic identificatiu de la vila.Per això es podrà trobar durant tot l'any a les pastisseries Glòria, Can Joan, Collboni, Ca l'Enric, Dolça Mar i la Fleca de l'Empordà. El Pastís dels Agustins està elaborat amb ametlles, sucre, mantega, ou i farina. Són ingredients que recorden l'austeritat i la senzillesa de la vida que feien els frares Agustins que es van establir a Palamós al segle setze. Els encarregats de fer el pastís, ahir durant el taller realitzat a l'Espai del Peix, van ser els pastissers Santi Sierra i Joan Jurado. El Palamós Gastronòmic continua durant tot aquest mes d'octubre amb activitats per promocionar la cultura culinària local com a atractiu turístic.
Totes les notícies:
05/09/2025 - La campanya per reduir l'ús de somnífers aconsegueix el premi Aspid d'or de comunicació
L'estratègia publicitària i comunicativa de la campanya 'Amb les benzodiazepines t'hi pots quedar...
05/09/2025 - L'Ajuntament adjudica el canvi de gespa sintètica del camp de futbol 7
L'Ajuntament de Palamós ha donat un pas més en el procés per renovar la superfície sintètica...
05/09/2025 - El Marella Voyager fa escala a Palamós amb passatge britànic
Si ahir dijous hi va haver l'escala inaugural de creuers d'aquest mes de setembre, avui ja tenim la...
05/09/2025 - Cau un fragment de les bigues de l'escenari de l'Arbreda i l'Ajuntament les retira totes
Operaris de la Brigada Municipal de l'Ajuntament de Palamós van retirar ahir el conjunt de 4...
05/09/2025 - 56è Aplec de la Sardana de Palamós amb 3 cobles
Palamós celebrarà aquest diumenge la 56a edició del seu Aplec de la Sardana, organitzat per...
Notícies relacionades: