19/09/2013 Societat
Enregistrament del programa a l'Espai del Peix
El nou programa de Televisió de Catalunya ‘Collita pròpia’ ha triat la gamba de Palamós com a tema d’un dels seus capítols. Durant aquesta setmana, l’equip del programa ha gravat el material per a aquest espai, en diferents escenaris del municipi. ‘Collita pròpia’ és un espai conduït per la periodista Lídia Heredia, amb una sèrie de 13 capítols que TV3 té previst començar a emetre a partir del mes d’abril de l’any que ve.L'objectiu és parlar dels productes d'alimentació autòctons de Catalunya, des del seu origen i fins que arriben al plat. Se'n destaca el valor nutricional, el territori, el paisatge, els oficis o els personatges que hi estan relacionats. En el cas de Palamós, el 'Collita pròpia' es va interessar pel tema del peix i el marisc, amb especial incidència en la Gamba de Palamós i l'aplicació de la seva marca de garantia. D'aquest producte, la conductora del programa en va parlar amb el patró major de la Confraria de Pescadors de Palamós, Francesc Benaiges, amb la cap de la Llotja, Cristina Mañas, i amb el cuiner de l'Espai del Peix, Ramon Boquera.
Totes les notícies:
30/04/2025 - El Palamós perd davant el Vic (0-3) i certifica el descens a la Primera Catalana
El Palamós ha perdut davant el Vic per 0 gols a 3, en un partit que s'hauria d'haver disputat el...
30/04/2025 - La Generalitat ajorna la taxa turística fins a la tardor
Finalment, demà dijous no entrarà en vigor la puja de la taxa turística. El Govern de la...
30/04/2025 - SOS Costa Brava relativitza els revessos judicials pels PDU de sòls no sostenibles
El Pla Director Urbanístic de sòls no sostenibles de la Costa Brava va ser l'aposta de la...
30/04/2025 - VOX demana més mesures contra les ocupacions d'habitatges
El grup de VOX a l'Ajuntament de Palamós vol més determinació contra les ocupacions d'habitatges...
30/04/2025 - El 12 de maig s'obriran les preinscripcions pel Casal d'Estiu
L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós ha fixat entre el 12 i el 16 de maig el període de...