El Menú de la Gamba tanca temporada amb uns 10 mil menús venuts.

16/07/2013 Societat


El Menú de la Gamba acaba l'edició d'aquest any.

El Menú de la Gamba acaba l'edició d'aquest any.

La campanya del Menú de la Gamba s’ha tancat amb uns deu mil menús venuts, segons l’Associació de Restaurants El Plat Blau, promotora d’aquesta activitat. Els restauradors destaquen especialment la bona acollida que ha tingut el menú de nit, que era la principal novetat d’aquest any. Un total de 18 restaurants de Palamós, Sant Antoni i Vall-llobrega han servit el Menú de la Gamba durant els darrers dos mesos i mig.La campanya va baixar portes aquest passat diumenge. Un any més ha servit el menú clàssic format per torrades amb anxoves, gamba mitjana de Palamós a la planxa i fideus rossejats, al preu de 36 euros. La novetat d'aquest any, però, era la proposta nocturna, més ajustada a un format de tapa i una mica més econòmica. Segons el president de l'Associació de Restaurants El Plat Blau, Xavier Jabato, el menú nocturn ha tingut força acceptació i es plantegen tornar-lo a fer l'any que ve.
CITA XAVIER JABATO
Entre una cosa i l'altra, el Menú de la Gamba haurà venut en aquesta edició unes 10 mil unitats, segons els mateixos restauradors. Dels divuit restaurants que aquest any hi han participat, onze són de Palamós, sis de Sant Antoni i un de Vall-llobrega. L'Associació de Restaurants El Plat Blau organitza també dues campanyes gastronòmiques més com són els menús de l'Escamarlà, que es fa a la tardor, i de l'Olla de Peix, a l'hivern.


Xavier Jabato



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...