La gamba de Palamós, a TV3.

22/05/2009 Societat


El programa ‘La salut al cistell’, que Televisió de Catalunya emet aquest diumenge, tractarà el tema de la gamba de Palamós. L’espai vol donar a conèixer les característiques d’aquest producte. ‘La salut al cistell’ és el primer programa televisiu que es fa a Catalunya amb la col•laboració del sector agroalimentari.El programa s'emet el diumenge a les vuit del vespre. El reportatge sobre la gamba de Palamós, a banda de repassar les seves qualitats gastronòmiques i nutritives, mostrarà també com es fa una subhasta a la llotja del peix de Palamós. El programa també parlarà amb el president de la Confraria de Pescadors, Francesc Benaiges. 'La salut al cistell' també ha fet un seguiment de la gamba al mercat. La cantant cubana Lucrecia, convidada pel programa, visitarà un mercat per comprar aquest producte. El nutricionista August Corominas parlarà dels beneficis de consumir gamba de Palamós, i el cuiner Àngel Pascual, reconegut amb una estrella Michelin, mostrarà com es fa la gamba a la sal.
Aquest programa de 'La salut al cistell' tocarà també altres productes gastronòmics com són la maduixa del Maresme i l'únic formatge amb denominació d'origen protegida, l'Urgèlia.
'La salut al cistell' és un programa presentat per Marcel Gorgori i Mabel Martí, que pretén mostrar als espectadors com es produeixen i distribueixen els aliments fins arribar al consumidor. El programa es fa en col·laboració amb el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat i l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària.



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...