Programes especials informatius

Al llarg de la seva història, l'emissora ha realitzat diversos programes informatius amb motiu d'aconteixements especials: plens monogràfics, debats electorals, el referéndum de Castell,... etc. Els programes especials informatius han estat majoritàriament, retransmissions en directe amb motiu d'actes i esdeveniments de significativa importància pel nostre municipi.
Malhauradament, fins a l'any 1999, l'emissora no ha disposat de la tecnologia necessària per arxivar tot el material de producció, per tant, molts d'aquests documents sonors, no s'han pogut guardar.
Plenari de Constitució de l'Ajuntament de Palamós (2023 - 2027)
17 de juny de 2023.
Retransmissió en directe del Plenari de Constitució de l'Ajuntament de Palamós, sortit del resultat de les darreres eleccions municipals del 28 de maig de 2023. Lluís Puig, d'Esquerra Republicana de Catalunya ha revalidat el càrrec d'alcalde amb el suport dels 5 regidors del seu grup i també dels tres regidors del Partit dels Socialistes de Catalunya.
Programa especial Eleccions 28 de maig de 2023
28 de maig de 2023.
Programa especial Eleccions 26M a Palamós. Amb la col·laboració d'Informàtica 3 i amb els comentaris de Marc Gafarot, Gràcia Artigas i Glòria Prim fem el seguiment del recompte de vots i participació de les eleccions municipals a Palamós. El programa inclou les declaracions dels responsables de les set candidatures que optaven a l'alcaldia de Palamós.
Lluís Puig - Esquerra Republicana de Catalunya
26 de maig de 2023.
Amb la d'avui tanquem el cicle d'entrevistes amb els caps de llista de les formacions que optaran aquest diumenge a l'alcaldia de Palamós. El darrer entrevistat és Lluís Puig, d'Esquerra Republicana de Catalunya, precisament qui ha estat alcalde de Palamós en els darrers vuit anys.
Debat electoral Eleccions Municipals 28 de maig de 2023
25 de maig de 2023.
Debat electoral amb sis dels candidats i candidates de les formacions que es presenten a les eleccions municipals de Palamós d'aquest diumenge. Hi participen Teresa Ferrés (Som-hi x Palamós i Sant Joan), Cristóbal Posadas (Partit Popular), Alexan Weltz (CUP Palamós Vila-romà), Raimon Trujillo (Junts per Catalunya), Raquel Gallego (Partit del Socialistes de Catalunya) i Lluís Puig (Esquerra Republicana de Catalunya).
Raquel Gallego - Partit dels Socialistes de Catalunya
25 de maig de 2023.
Recta final del cicle d'entrevistes als candidats i candidates que es presenten a les eleccions municipals d'aquest diumenge a Palamós. Raquel Gallego és l'alcaldable del Partit dels Socialistes de Catalunya Palamós i Sant Joan.
Raimon Trujillo - Junts per Catalunya
24 de maig de 2023.
Avui us hem ofert l'avantpenúltima entrevista als candidats i candidates de les formacions que es presenten a les eleccions de Palamós. En aquesta ocasió hem entrevistat a Raimon Trujillo, alcaldable per Junts per Catalunya Palamós i Sant Joan.
Alexan Weltz - CUP Palamós Vila-romà
23 de maig de 2023.
Amb la d'avui, passem l'equador del cicle d'entrevistes als candidats i candidates de les formacions que es presenten a les eleccions d'aquest proper diumenge a Palamós. Aquest dimarts entrevistem a Alexan Weltz, alcaldable de la CUP Palamós Vila-romà.
Cristina Ruz - VOX
22 de maig de 2023.
Obrim la darrera setmana de la campanya electoral i en aquesta ocasió entrevistem a Cristina Ruz, la candidata de VOX, una formació política que es presenta per primera vegada a les eleccions municipals de Palamós.
Cristóbal Posadas - Partit Popular
19 de maig de 2023.
Tanquem la setmana amb la segona de les entrevistes als representants de les formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals de Palamós del proper 28 de maig. Avui ens visita l'alcaldable del Partit Popular, Cristóbal Posadas.
Teresa Ferrés - Som-hi per Palamós i Sant Joan
18 de maig de 2023.
Comencem el cicle d'entrevistes amb els candidats i candidates de les formacions que es presenten a les eleccions municipals del 28 de maig a Palamós. La primera convidada és Teresa Ferrés, alcaldable de Som-hi per Palamós i Sant Joan.
Dia Mundial de la Ràdio 2023
13 de febrer de 2023.
Coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, us hem ofert un programa en directe des del Mercat Municipal de Palamós. Hem recuperat del nostre arxiu de programes, veus que han format part del passat de la nostra emissora. Així mateix, ens han acompanyat a l'estudi mòbil dues de les locutores històriques de Ràdio Palamós, la Consol Martínez i la Dolors Martos.
Programa especial "Preparatius Eleccions 14-F"
10 de febrer de 2021.
Aquest diumenge estan cridats a les urnes 13.126 persones a Palamós. Aquest any l'únic punt de votació estarà centralitzat a la Nau dels 50 metres. Des d'aquest lloc hem fet un programa especial amb l'ajuda de l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per resoldre tots els dubtes que en pugui tenir la ciutadania.
Tecnofan Party 2019
6 de setembre de 2019.
Programa especial des de la Nau dels 50 metres per conèixer de primera mà les novetats de la Tecnofan Party 2019. Hem entrevistat a en Pep Martorell i a la Irune Déu, membres de l'organització. Després, en Miguel Ángel Samá, ponent de la SEO Lan Party ens ha explicat la importància d'obtenir una bona posició als cercadors. Hem tancat el programa amb una entrevista a en Lluís Martí, tècnic de Joventut de l'Ajuntament de Palamós.
Programa especial Eleccions 26 de maig de 2019
26 de maig de 2019.
Programa especial Eleccions 26M a Palamós. Amb la col·laboració d'Informàtica 3 i amb els comentaris de Gràcia Artigas, Toni Bachiller i Joan Danés, fem el seguiment del recompte de vots i participació de les eleccions municipals a Palamós. El programa inclou les declaracions dels responsables de les vuit candidatures que optaven a l'alcaldia de Palamós.
Lluís Puig - Esquerra Republicana de Catalunya
24 de maig de 2019.
Darrera entrevista del cicle que us hem ofert aquest dies, amb els candidats de les formacions que es presenten a les eleccions municipals d'aquest diumenge a Palamós. Tanquem la roda d'entrevistes amb Lluís Puig, cap de llista per segona vegada consecutiva, d'Esquerra Republicana de Catalunya.
Debat electoral Eleccions Municipals 26 de maig de 2019
23 de maig de 2019.
Debat electoral amb els caps de llista de les formacions que es presenten a les eleccions municipals de Palamós d'aquest diumenge. Hi participen Marc Gafarot (SomAra Palamós), Cristóbal Posadas (Ciutadans), Joan Solés (Partit Popular), Roser Huete (CUP Sant Joan - Pallamós), Dani Reixach (Junts x Palamós i Sant Joan), Raimon Trujillo (Junts per Catalunya Palamós i Sant Joan), Josep Coll (Partit dels Socialistes de Catalunya) i Lluís Puig (Esquerra Republicana de Catalunya).
Josep Coll - Partit dels Socialistes de Catalunya
23 de maig de 2019.
Recta final del cicle d'entrevistes als caps de llista que concorren a les eleccions municipals d'aquest diumenge. Avui entrevistem a Josep Coll, candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya.
Raimon Trujillo - Junts per Catalunya Palamós i Sant Joan
22 de maig de 2019.
Continuem amb la ronda d'entrevistes als caps de llista de les formacions que aquest diumenge es disputaran l'alcaldia de Palamós. En aquesta ocasió entrevistem a Raimon Trujillo, candidat de Junts per Catalunya Palamós i Sant Joan.
Dani Reixach - Candidat de Junts x Palamós i Sant Joan
21 de maig de 2019.
El cicle d'entrevistes amb els candidats que es presenten a les eleccions municipals de Palamós d'aquest diumenge, té avui com a convidat a Dani Reixach. Ell és l'alcaldable de la formació Junts x Palamós i Sant Joan.
Roser Huete - CUP Sant Joan - Palamós
20 de maig de 2019.
Seguim amb el cicle d'entrevistes als caps de llista dels partits que es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig a Palamós. En aquesta ocasió, entrevistem a la Roser Huete, candidata de la Candidatura d'Unitat Popular Sant Joan - Palamós.
Joan Solés - Candidat del Partit Popular
17 de maig de 2019.
Tanquem la primera setmana d'entrevistes als candidats i a la candidata que es presenten a les eleccions municipals de Palamós i ho fem amb en Joan Solés, cap de llista pel Partit Popular.
Entrevista a Cristóbal Posadas - C's Ciutadans
16 de maig de 2019.
Continuem la ronda d'entrevistes als caps de llista que es presenten a les eleccions municipals a Palamós el proper diumenge 26 de maig. Avui és el torn de Cristóbal Posadas, candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Palamós.
Entrevista a Marc Gafarot - SomAra Palamós i Sant Joan
15 de maig de 2019.
Comencem el cicle d'entrevistes amb els caps de llista de les formacions que es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig a Palamós. El primer convidat és en Marc Gafarot, candidat de SomAra Palamós i Sant Joan.
Especial Sant Jordi 2019
23 d'abril de 2019.
Un any més hem instal·lat un estudi mòbil a la terrassa de La Fleca de l'Empordà del carrer Major de Palamós. Hem conversat amb el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, Francesc Subirats i amb l'escriptor Rafel Casas (Las Portadoras) i amb la directora de la biblioteca de Palamós, Susanna Requena. En el tram final del programa, hem fet en directe l'edició migdia de "L'Informatiu de Ràdio Palamós".
Dia Universal dels Drets dels Infants
20 de novembre de 2018.
Avui es commemora el Dia Universal dels Drets dels Infants i per aquest motiu, ens hem apropat a l'Escola Vedruna de Palamós per parlar amb quatre alumnes de 6è de primària. L'Adam El-Karraazi, l'Abril Salvatella, la Luisa Gernaert i la Clara Massaguer, acompanyats per la seva tutora, la Gemma Bayé, ens expliquen quines són les seves inquietuds i les reivindicacions que tenen com a infants.
Palamós Lan Party 2018
7 de setembre de 2018.
Amb motiu de la quarta edició de la Palamós Lan Party hem fet un programa en directe des de la Nau dels 50 metres. Hem entrevistat a en Pep Martorell, l'Òscar Melis i la Irune Déu, membres de Tecnofan, l'entitat organitzadora. A més, hem comptat amb la presència de Manuel Adasme (See Touch 101), Albert Mirabet (Drones Costa Brava), Toni Moreno (Innova Didàctic) i David Payés (Escola La Salle Palamós).
Especial Sant Jordi 2018.
23 d'abril de 2018.
Coincidint amb el dia de Sant Jordi ens hem instal·lat al carrer Major de Palamós per viure des de dins aquesta fantàstica diada. Hem conversat amb el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, Francesc Subirats i amb els escriptors Albert Segú i en Jordi Garcia Ricart "Boni". El programa l'hem acompanyat de declaracions de persones que venien roses i llibreters. En el tram final del programa, hem fet en directe des de La Fleca de l'Empordà l'edició migdia de "L'Informatiu de Ràdio Palamós".
Reportatge Dia Mundial de la Ràdio.
13 de febrer de 2018.
Coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio, en Carlos Ribas ha preparat un reportatge amb un recull dels moments històrics més importants d'aquest fascinant món. Recollint declaracions de periodistes, antics locutors de l'emissora o els millors moments radiofònics de la història, us oferim un reportatge que segur us farà passar una bona estona.
Dia Mundial de la Ràdio 2018.
13 de febrer de 2018.
Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio set emissores del Baix Empordà hem fet una programació conjunta. Un programa fet amb Ràdio Bisbal, Ràdio Begur, Ràdio Montgrí, Ràdio Palafrugell, Ràdio Capital de l'Empordà, Xtra FM Costa Brava i Ràdio Palamós. Com a cloenda del programa, hem fet una taula rodona amb els directors de Ràdio Palafrugell, Ràdio Capital, Xtra FM i Ràdio Palamós, són en Rubèn Herranz, Miquel Curanta, David González i Manel Cerdà, respectivament.
Especial Referèndum 1 d'octubre. Entrevista a l'alcalde Lluís Puig.
28 de setembre de 2017.
Una entrevista al voltant de l'actualitat que viu el país amb el referèndum de l'1 d?octubre com a objectiu. L'ofensiva judicial i policial del Govern central sobre les institucions i entitats catalanes i el paper del mon local i dels seus ajuntaments davant la convocatòria de l'1 d?octubre. De tot això en parlarem amb l'alcalde, Lluís Puig.


Sèries

  • La dansa catalana (2010 - 2024)
    Programa musical Direcció i presentació: Joan Teixidor Durada: 60 minuts Programa dedicat al món de la sardana amb diferents apartats : biografies de compositors, novetats musicals i tota la informació de l’agenda sardanista.
  • El berenar (2022 - 2024)
    Programa d'opinió. Emissió: dijous a les 17:30 h - Repetició a les 23:20h Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carlos Ribas
  • Cafè amb llet (2022 - 2024)
    Espais d'opinió. Emissió de dilluns a divendres a l'informatiu de les 9 del matí
  • L'informatiu de Ràdio Palamós (2014 - 2024)
    Programa informatiu. Emissió: de dilluns a divendres a les 13:00 h i en una segona edició a les 17:00 h
    Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
  • Juguem a casa (2022 - 2024)
    Programa informatiu esportiu. Emissió: dijous a les 12:05 h . Repetició a les 23:45 h Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
  • Infopòdcast (2024)
    Pòdcast informatiu. Publicació: de dilluns a divendres a les 10:30
    DIrecció i presentació: Carlos Ribas
    Realització tècnica: Yolanda Aguilar
  • Preguntes (2014 - 2024)
    Programa informatiu. Emissió: dimarts i dimecres a les 12:05 h i en segona emissió a les 17.30h
    Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
  • Palamós al dia (2022 - 2024)
    Programa informatiu. Emissió: dilluns a les 12:05 h i en segona emissió a les 17.30h Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
  • Fila Zero (2014 - 2024)
    Programa cultural. Emissió: divendres a les 12:05 h i en una segona edició a les 17.30 h
  • Ple al 15 (2019 - 2023)
    Magazine d'estiu. Emissió: de dilluns a divendres de les 12:00 a les 13:00 hores
    DIrecció i presentació: Jordi Rodríguez i Carlos Ribas
    Realització tècnica: Abel Espinosa i Yolanda Aguilar

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...