Protagonista (2012 - 2014)

Programa d'entrevistes. Programació d'hivern. Direcció i realització: Jordi Rodríguez i Carles Ribas. Realització tècnica: Abel Espinosa
L'entrevista d'un personatge relacionat amb un tema d'actualtat, amb un perfil professional i personal que mereix ser tractat amb profunditat. El programa s'emet el dimecres després de la tertúlia 'Cafè de Tarda'.
Clara Antúnez.
18 de juny de 2014. La nutricionista i sommelier Clara Antúnez, coautora del llibre '100 vins catalans que has de conèixer', a la secció 'Protagonista'.
Martí Martinench.
11 de juny de 2014. Després de tota una vida dedicada al bàsquet palamosí, Martí Martinench rebia fa pocs dies la medalla de l'esport de les comarques gironines atorgada per la Generalitat de Catalunya.
Jordi Condom.
4 de juny de 2014. L'exjugador i exentrenador del Palamós C.F., Jordi Condom, actualment el segon entrenador del Kas Eupen de la segona divisió belga, visita els nostres estudis. Ell és el nostre 'Protagonista'.
Jordi Sistach.
28 de maig de 2014. El Síndic de Greuges de Palamós, Jordi Sistach, visita el programa per darrera vegada aquesta temporada. Farem repàs de les darreres actuacions fetes pel Síndic.
Rosa Ponsa.
21 de maig de 2014. La Rosa Ponsa va adoptar el seu fill, en Kissan, al Nepal ara fa 16 anys. Arran d'aquesta història, la Rosa ha editat un llibre, 'Els anells de la Bodoma. Vida lluny de l'Himàlaia'.
Fèlix Pérez.
14 de maig de 2014. Qui fou el director de l'escola Vedruna de Palamós durant més de 30 anys, Fèlix Pérez, visita els nostres estudis per convertir-se en el nostre 'Protagonista'.
Albert Costa.
7 de maig de 2014. Albert Costa, coordinador de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà amb motiu de la celebració del segon Saló de la Formació, l'Ocupació i l'Empresa.
Síndic de Greuges de Palamós.
30 d'abril de 2014. Com tots els últims dimecres de mes, el Síndic de Greuges de Palamós, Jordi Sistach, ens parla de la seva activitat.
Alexan Weltz
23 d'abril de 2014. El nostre 'Protagonista' d'avui és Alexan Weltz. Ell és l'autor del llibre 'Palamós desaparegut', un recull fotogràfic sobre l'evolució de la vila en tots els àmbits.
Pere Perpinyà.
16 d'abril de 2014. Entrevistem al palamosí Pere Perpinyà, autor del llibre 'Operació Montserrat. Atemptat al cor de Catalunya' que es presenta aquest Sant Jordi.
Lluís Mercader.
9 d'abril de 2014. Coincidint amb la commemoració del 50è aniversari de la cobla Baix Empordà. el palamosí Lluís Mercader ha editat un nou llibre dedicat al món sardanista. Lluís Mercader, és el nostre 'Protagonista' d'aquesta setmana.
Francesc Benaiges.
2 d'abril de 2014. El Patró Major de la Confraria de Pescadors de Palamós ens explica les novetats que esta vivint el producte estrella del nostre litoral, la gamba.
Síndic de Greuges de Palamós.
26 de març de 2014. A les poques hores d'haver presentat davant el Ple Municipal la Memòria d'actuacions de 2013, Jordi Sistach, Síndic de Greuges de Palamós ens visita a la secció 'Protagonista'.
Oriol Armet.
19 de març de 2014. Entrevistem a Oriol Armet, gerent del Consorci de les Gavarres. Amb ell analitzem el greu incendi que hem patit els darrers dies i que ha cremat 360 hectàrees.
Adel Mechaal.
12 de març de 2014. Després de la participació en el campionat Mundial de Sopot, l'atleta palamosí visita els nostres estudis per explicar-nos la seva experiència a Polònia.
Colla del Testament Carnaval de Palamós.
5 de març de 2014. A poques hores perquè el rei 'Sabrosón' passi a millor vida, rebem als nostres estudis a dos dels seus membres, en Jordi Iglesias i en Pere Coll.
Santiago Quintero.
26 de febrer de 2014. Entrevistem al muntanyenc equatorià Santiago Quintero que aquests dies ha visitat Palamós per explicar la seva experiència escalant els cims més alts del planeta després que li amputessin part dels dos peus.
Jordi Sistach.
19 de febrer de 2014. A poques setmanes de presentar el balanç anual de les actuacions del Síndic de Greuges de Palamós, rebem la seva visita per conèixer les darreres actuacions realitzades.
La Fundació Richi.
12 de febrer de 2014. Avui entrevistem a en Lluís Martí per conèixer de primera mà els projectes que es fan des de la Fundació Richi. Una entitat que lluita contra el càncer infantil.
Rosi Campins.
5 de febrer de 2014. Entrevistem a la que fins fa poques setmanes ha estat durant més de 30 anys, delegada a Palamós i al Baix Empordà de l'Assoc. de Donants de Sang.
Jordi Sistach.
29 de gener de 2014. Darrer dimecres de mes i la secció 'Protagonista' la dediquem al Síndic de Greuges de Palamós, Jordi Sistach. Avui parlant del canvi de perfil d'usuaris del servei.
Xavier Ribera.
22 de gener de 2014. Aquesta setmana el nostre 'Protagonista' és Xavier Ribera, president de la Cambra de Comerç de Palamós.
Mireia Gómez.
15 de gener de 2014. Avui convidem la Mireia Gómez, una noia de 22 anys que pateix l'Atàxia de Friedreich, una malaltia neurodegenerativa i minoritària. La Mireia ens parla de la dificultat per trobar diners per a la investigació de la malaltia.
Albert Castejón.
8 de gener de 2014. La tasca solidària d'Albert Castejón ha estat reconeguda recentment per part de l'Ajuntament de Palamós. Tota una vida dedicada a ajudar a les persones més necessitades.
Xavier Jabato.
18 de desembre de 2013. En el darrer programa de l'any, convidem a Xavier Jabato, president de l'Associació de Restaurants de la Badia 'El plat blau'.
La Fira Nadalenca.
11 de desembre de 2013. Amb motiu de la 37ena. edició de la Fira Nadalenca, avui rebem al seu president, Joan Cama, i a Ada Colomer i Elena Ordoyo, gerent de Vimar i presidenta d'Afatram, respectivament.
Jordi Francesch.
4 de desembre de 2013. Demà tindrà lloc l'encesa de llums de nadal, el tret de sortida per a la campanya nadalenca del comerç palamosí. El nostre protagonista, Jordi Francesch, és el president de Fecotur.
Jordi Sistach.
27 de novembre de 2013. Com cada darrer dimecres de mes, ens visita el Síndic de Greuges de Palamós, Jordi Sistach. Avui coneixerem quines recomanacions ha fet sobre llicències de primera ocupació i del Pla de Barris.
Ada Colomer.
20 de novembre de 2013. Avui entrevistem a Ada Colomer, la directora gerent de la Fundació Vimar d'atenció a persones amb discapacitat a la comarca del Baix Empordà.
Ricard Garcia.
13 de novembre de 2013. Entrevistem a en Ricard Garcia, pare d'en Richi, el nen palamosí malalt de càncer i que segueix la seva recuperació a Boston. Parlarem de la Fundació Richi http://www.richifoundation.org


Sèries

  • El debat (2012 - 2014)
    Programa informatiu. Programació d'hivern. Direcció i realització: Jordi Rodríguez i Carles Ribas. Realització tècnica: Abel Espinosa
  • Terra de Mar (2010 - 2012) Els fogons de l'Espai del Peix (2012 - 2013)
    Programa cultural sobre el patrimoni marítim. Programació hivern. Direcció i realització: Jordi Rodríguez i Carles Ribas Col·laboració: Jordi Salvador (2010 - 2012). Espai del Peix de Palamós (2012 - 2013). El programa es fa ressò de la identitat marinera de Palamós i vol ser un espai per divulgar coneixements i activitats sobre el patrimoni marítim del nostre litoral.
  • Palamós punt cat (2010 - 2013)
    Programa informatiu de divulgació dels serveis municipals. Programació hivern. Direcció i realització: Carles Ribas Reportatges sobre els serveis que realitzen les diferents àrees de l'Ajuntament, configurant un catàleg de tota la feina que fan cada un d'aquests departaments.
  • Entrevistes a grups locals (2010 - 2013)
    Secció musical. Programació hivern. Durada: 15 minuts Direcció: Abel Espinosa Un catàleg d'entrevistes als components dels grups locals de la zona.
  • El cafè de l'Orient (2003 - 2005)
    Direcció i presentació : Jordi Rodríguez Producció : Jordi Rodríguez, Pere Carreras, Josep Soldado i Manel Cerdà Realització tècnica : Óliver Martín i Abel Espinosa. Emissió : de dilluns a divendres, de les 16.00 a les 18.00 h. És segurament el magazín més complert i complexe que ha realitzat mai l'emissora.
  • Veus (2007)
    Programa d'entrevistes Realitzador de l'espai: Oriol Mas Realització tècnica: Abel Espinosa Durada: 10 minuts Producció i realització amb motiu del 25è. aniversari de 29 entrevistes a persones vinculades amb l'emissora i que donen una visió sectorial (pesca, indústria, turisme,etc) de l'evolució històrica de Palamós.
  • La dansa catalana (2009)
    Programa musical Direcció i presentació: Joan Teixidor Durada: 60 minuts
  • El Viatger (1989)
    Obra radiofònica Autor: Enric Álvarez. Veus: Miguel López, Martí Maria Un dels programes més antics que es conserven a la fonoteca de l'emissora.
  • Fil directe (1992 - 1993)
    Espai editorial d'opinió Direcció i edició: Manel Cerdà Espai dedicat a l'anàlisi de l'actualitat informativa d'interés general, sota el prisma de l'opinió personal de l'autor.
  • Trifàssic (1994 - 1997)
    Programa d'entreteniment Direcció i realització : Àlex Brull, Albert Font, Carles Ribas i Jordi Prat. Durada: 120 minuts Un programa molt `peculiar´ fruit del caràcter jove dels qui el feien a l´època.

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...