Tal com som (2018 - 2021)

Programa informatiu. Emissió: dilluns a les 12:05 h i en segona emissió a les 17.30h
Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
Cada dilluns entrevistem als personatges de l’actualitat. Converses amb protagonistes del dia a dia. Una mirada amb profunditat als món professional, social o personal.
Dra. Esther Vilert - Directora de Primària de SSIBE
14 de juny de 2021.
Aquesta és la darrera setmana de la programació d'hivern de la temporada. El darrer espai del "Tal com som" l'hem realitzat des de l'Edifici Flèming de l'Hospital de Palamós, on hem entrevistat a la Directora de Primària de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, la doctora Esther Vilert.
Francesc Magán i Jaume Sirvent - Assoc. Gent Gran de Palamós
7 de juny de 2021.
L'Associació Municipal de la Gent Gran de Palamós ha tornat avui a obrir les seves portes, després de quinze mesos tancats com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19. Avui, des del seu local, hem entrevistat al president i al vicepresident de l'entitat, a en Francesc Magán i a en Jaume Sirvent, respectivament.
Bàrbara Hallé - Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre
31 de maig de 2021.
A les portes de l'inici d'una nova temporada turística, avui hem entrevistat als nostres estudis a la Bàrbara Hallé, presidenta de la Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre. Amb la seva ajuda hem repassat la situació viscuda pel sector en els darrers mesos, molt afectats per la pandèmia de la COVID, així com les expectatives per la temporada que és a punt de començar.
Fani Fuertes - Càritas Interparroquial Palamós - Sant Joan
24 de maig de 2021.
Avui a l'espai d'entrevistes, "Tal com som", hem volgut parlar amb la Fani Fuertes, coordinadora local de Càritas Interparroquial de Palamós i de Sant Joan, sobre la gestió que s'ha fet des de l'entitat en aquest darrer any, una situació agreujada per la crisi social provocada per la pandèmia de la COVID-19.
Raül Mata - Palamós Terra de Mar
17 de maig de 2021.
Aquest divendres arrenca la 14ena edició del festival de cultura marinera 'Palamós Terra de Mar'. Ho fa amb un format atípic, en què la programació es repartirà en tres caps de setmana consecutius, per evitar aglomeracions i complir les mesures de prevenció de la COVID-19. Aquesta edició té com a eix temàtic la lluita contra la contaminació per plàstics al mar. El tècnic de patrimoni del Museu de la Pesca de Palamós, en Raül Mata, ens dona tots els detalls de l'edició d'enguany.
Josep Mª Garcia i Diego Pérez - Assoc. Club de Fans 60s 70s 80s
10 de maig de 2021.
Aquest proper dissabte s'ha organitzat la segona edició de la Fira del Disc Antic de Palamós, una activitat impulsada per l'Associació Club de Fans dels 60s, 70s i 80s de Palamós. A partir de les 10:00h i fins a les 20:30h, el Passeig del Mar es convertirà en un mercat del disc antic. Avui ens ho han explicat en Josep Maria Garcia i en Diego Pérez, president i vicepresident d'aquest entitat.
Vicky Ger i Jordi Sistach - Fundació Vimar
3 de maig de 2021.
La Fundació Vimar, l'entitat que treballa per persones amb especials capacitats a la comarca del Baix Empordà, ha iniciat avui una etapa en unes noves oficines a Calonge i Sant Antoni. Avui hem emès el programa des de la nova seu de l'entitat i hem entrevistat a la Vicky Ger, la seva Directora Tècnica i en Jordi Sistach, vicepresident de Vimar.
Fina Camós - Síndica de Greuges de Palamós
26 d'abril de 2021.
El Ple de l'Ajuntament de Palamós va proclamar el passat dimarts per unanimitat, el nomenament de Síndica de Greuges de Palamós en la figura de la Fina Camós, qui substitueix en el càrrex a David Sagrera, qui l'ha ostentat en els darrers cinc anys. Camós és la tercera persona que es fa càrrec de la Sindicatura de Greuges municipal de Palamós, després de Jordi Sistach i David Sagrera.
Mercè Agustí - Projecte Salut i Escola
19 d'abril de 2021.
El programa "Salut i Escola" estableix un canal de comunicació entre el jovent i els professionals sanitaris, a través del qual poden tractar temes que els preocupen en relació a la seva salut. Les drogues, l'alimentació, la salut sexual o l'equilibri emocional, són alguns dels temes que centren aquestes consultes. Avui n'hem parlat amb la coordinador a la comarca d'aquest programa, la infermera Mercè Agustí.
Dra. Anna Ribera - SSIBE
12 d'abril de 2021.
Avui dilluns ens hem desplaçat fins a l'Edifici Flèming de l'hospital de Palamós per entrevistar a la Directora Assistencial de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, la Dra. Anna Ribera. Hem volgut conèixer de primera mà quina situació hi ha a la nostra comarca del procés de vacunació, així com de la incidència de la COVID a l'hospital i àrees bàsiques que gestiona SSIBE.
Lluïsa Estruga i Magda Fernàndez - Associació Dol Baix Empordà
29 de març de 2021.
L'Associació Dol Baix Empordà ha consolidat un grup de treball a Palamós, que es reuneix cada primer dimecres de mes. Aquest grup està constituït per voluntariat amb una formació específica, que acompanyen persones que pateixen alguna pèrdua essencial en la seva vida, ja sigui per mort, per separació, o també a persones que es troben immerses en un procés de malaltia o de crisi personal. Avui n'hem parlat amb la Lluïsa Estruga i la Magda Fernàndez.
Judit Llobarol - Grup Costa Brava Centre
22 de març de 2021.
El cap de setmana comencen les vacances escolars i ens abocarem a una Setmana Santa, atípica com tot el que ens toca viure en aquests temps. S'acaba d'obrir la mobilitat arreu del país i tot sembla indicar que n'hi haurà i molta. Tot plegat en un moment en què els indicadors d'evolució de la pandèmia no són massa tranquil·litzadors. En un territori tan lligat a l'economia turística com és el Baix Empordà, toca parlar-ne amb qui coneix bé aquest sector, la Judit Llobarol, gerent del grup Costa Brava Centre.
Dr. Xavier Pérez i Dra. Anna Ribera - SSIBE
15 de març de 2021.
Tot just avui fa un any que es confinava a la població com a conseqüència de la propagació del coronavirus. Avui, un any després, volem fer un balanç de com ha afectat la pandèmia a Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, l'entitat que gestiona l'hospital de Palamós i quatre àrees bàsiques de salut de la comarca. N'hem parlat amb el seu gerent, el doctor Xavier Pérez i amb la Directora Assistencial, la doctora Anna Ribera.
Carla Novo i Núria Lisbona - 8M Dia Internacional de la Dona
8 de març de 2021.
Avui, 8 de març, se celebra el Dia Internacional de la Dona. En aquesta data assenyalada, volem conèixer de primera mà les diferents activitats que s'han programat a Palamós. Avui ens ho han explicat en una entrevista la Carla Novo, una de les integrants del Club Lila de Palamós, un espai de trobada, obert a tots els públics, per parlar de feminisme, i la Núria Lisbona, tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Palamós.
Pepi Cerdà - Taula Palamós Solidari
1 de març de 2021.
La Taula Palamós Solidari és un grup d’ONGs que tenen com a objectiu principal facilitar, promoure i donar suport a les actuacions i els projectes relacionats directa o indirectament amb la solidaritat i la cooperació, així com difondre aquests valors entre els ciutadans i ciutadanes de Palamós i Sant Joan. Avui n'hem parlat amb una de les seves integrants, la Pepi Cerdà.
Vicky Ger - Fundació Vimar
22 de febrer de 2021.
Avui ha visitat els nostres estudis la directora de la Fundació Vimar, la Vicky Ger. Vimar té com a principal objectiu promoure accions encaminades a afavorir les persones amb discapacitat, que resideixin al Baix Empordà, treballant perquè aquest col·lectiu tingui acolliment residencial, atenció diürna, i un programa de suport a l’autonomia a la pròpia llar, entre altres serveis i activitats.
Kantara Baragi, Houda El Fechtali i Lourdes Ferrando - Dia Internacional de la Llengua Materna
15 de febrer de 2021.
Aquest diumenge se celebra del Dia Internacional de la Llengua Materna amb motiu de preservar i protegir tots els idiomes i dialectes que es parlen al món. Avui hem comptat amb la presència de la Lourdes Ferrando, tècnica del servei de ciutadania de l'Ajuntament , en Kantara Baragi, membre de l'Associació Africana de Palamós i la Houda El Fechtali, d'origen amazigh i que estudia àrab per temes religiosos.
Felip Vergonyós - Agrupació d'Hostaleria de Palamós
8 de febrer de 2021.
Avui hem entrevistat a en Felip Vergonyós, un dels portaveus de la recent creada, Agrupació d'Hostaleria de Palamós. Aquest col·lectiu vol donar veu al descontentament dels sectors productius del municipi, davant les restriccions que imposa la Generalitat per aturar la propagació del coronavirus.
Francesc Benaiges - Armador
1 de febrer de 2021.
Avui dilluns hem rebut la visita de Francesc Benaiges, armador de la barca "Germans Gras", i ens ha explicat com estan gestionant els armadors la cisi de la COVID-19 i les ajudes de les administracions per fer-hi front.
Mercè Palat - Port Esportiu Marina Palamós
25 de gener de 2021.
Tot just un any després del temporal "Glòria" que va afectar greument el Port Marina Palamós, avui ens hem desplaçat fins a les instal·lacions portuàries per entrevistar a la seva directora gerent, la Mercè Palat. Recordem que la Generalitat de Catalunya va aprovar el passat estiu una pròrroga de 15 anys més a la concessionària de l'activitat.
Martí Sabrià - Grup Costa Brava Centre
18 de gener de 2021.
Martí Sabrià va posar punt i final el passat 31 de desembre a 43 anys vinculat al Grup Costa Brava Centre. Al llarg de l'entrevista repassem la seva trajectòria professional com a exgerent d'aquest organisme, però també posem la mirada en la situació que viu actualment el turisme de casa nostra, marcat per la pandèmia provocada pel coronavirus.
Dra. Anna Ribera - Directora Assistencial SSIBE
11 de gener de 2021.
Avui ens hem desplaçat fins a l'hospital de Palamós per tal d'entrevistar a la Directora Assistencial de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, la doctora Anna Ribera. Volem conèixer de primera mà la situació que viu la nostra zona com a conseqüència del coronavirus i com afronta l'hospital i les seves àrees bàsiques aquesta tercera onada de la COVID-19.
Antoni Albalat - Confraria de Pescadors de Palamós
4 de gener de 2020.
Primera entrevista del nou any i en aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al port de Palamós per entrevistar al Patró Major de la Confraria, en Toni Albalat. D'aquí a pocs dies posarà el punt i final al seu càrrec de Patró Major, després d'exercir aquest càrrec en els darrers quatre anys.
Sònia Freixas - Cooperem Juntes Catalunya Casamance
28 de desembre de 2020.
Cooperem Juntes Catalunya Casamance és una associació sense ànim de lucre nascuda amb l’objectiu de crear un enllaç entre els pobles de Catalunya i Casamance, al Senegal. A través de projectes de cooperació al desenvolupament, sempre amb coordinació i ajustada a les necessitats i la realitat del lloc. Avui n'hem parlat amb la Sònia Freixas, una de les seves integrants.
Clara Antúnez - La Gastronòmica
21 de desembre de 2020.
S'acosten les festes de Nadal i avui us volem fer una proposta de maridatge de vins i caves amb els àpats típics d'aquestes festes. Per aquest motiu ens ha visitat la Clara Antúnez, sommelier de "La Gastronòmica". Aquesta empresa de casa nostra es dedica a oferir experie?ncies enogastrono?miques en llocs singulars.
Dra. Núria Comes - SSIBE
14 de desembre de 2020.
Avui ens hem posat en contacte per videoconferència amb la doctora Núria Comes, Directora d'Atenció a la Dependència de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Amb ella hem repassat la situació que viu ara mateix la residència Palamós Gent Gran, després d'haver-se detectat fins al dia d'avui 38 casos positius de coronavirus entre els professionals i 50 casos en residents.
Albert Matavera - Creu Roja Palamós
7 de desembre de 2020.
L'espai d'entrevistes del dilluns ha convidat al coordinador de Creu Roja Palamós, Albert Matavera, per parlar de diferents projectes socials que l'entitat realitza al municipi.
Jordi Massoni - Gespa Teatre
30 de novembre de 2020.
Gespa Teatre tornarà a trepitjar aquest divendres que ve l’escenari de La Gorga, per a representar una obra amb finalitats benèfiques. Es tracta de la reposició de la peça ‘L’art de la comèdia’, que la companyia de teatre amateur palamosina va estrenar, també a La Gorga, tot just ara fa un any. De tot plegat n'hem parlat avui el director de l'obra, en Jordi Massoni.
Aleida Castro - Fundació Vimar
23 de novembre de 2020.
Avui ens ha visitat la coordinadora del Centre de Teràpia Ocupacional de la Fundació Vimar, l'Aleida Castro. Els usuaris de la Fundació no han volgut renunciar aquest any a la producció d'objectes decoratius nadalencs solidaris. Malgrat el coronavirus els ha impedit participar a les diferents fires de Nadal que es feien arreu de la comarca, aquests nois i noies han continuat treballant i ara ofereixen les seves creacions en un catàleg online.
Toni Bachiller - Fecotur
16 de novembre de 2020.
Avui dilluns hem rebut la visita del president de Fecotur, l'Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós. Una de les novetats de les què s'ha fet ressò ha estat de la creació del projecte Costa Brava Village. Un model turístic i comercial amb personalitat pròpia, que exploti de manera coordinada les potencialitats de cada municipi.


Sèries

 • Històries viscudes (1998 - 2007)
  Programa musical Direcció i realització: Jordi Prat Durada: 60 minuts Un bon guió al servei de la música menys popular però que té el comú denominador de la qualitat.
 • Gent (1997-1999)
  Programa d’entrevistes Idea original: Manel Cerdà Direcció i Realització : Consol Martínez Realització tècnica : Abel Espinosa i Óliver Martín Durada: 30 minuts L'entrevista a una persona de Palamós, sense cap projecció ni càrrec, desconeguts per la gran majoria, però amb coses per explicar.
 • Naturalment (1997 - 1998)
  Programa informatiu de divulgació Dirigit i presentat: Josep Vilanova. Biòleg. Programa informatiu i divulgatiu Durada: 30 minuts La sèrie presentava, a través de blocs informatius i d’entrevistes, diferents temes. Residus, energies alternatives, espais naturals, etcètera.
 • Hostes vindran (1997- 2003)
  Programa d’entrevistes Realitzador de l’espai: Gerard Prohias Realització tècnica: Joan Cama (1997), Abel Espinosa (2002) Durada: 30 minuts Sèrie de programes del gènere d'entrevistes amb postproducció. Estrenat durant la programació de 1997. Guanyador del Premi Memorial Ignasi Ponti de l’any 1998.
 • El pas del temps (1997- 1999)
  Programa d’entrevistes Direcció i realització : Consol Martínez Durada: 30 minuts A partir de les entrevistes als personatges convidats es relataven llocs, costums i curiositats d'anys passats.
 • Històries de Palamós (2003 - 2004)
  Programa cultural Direcció i guions: Manel Cerdà Realització tècnica: Abel Espinosa Durada: 30 minuts Producció basada en guions originals i en històries basades en investigacions històriques.
 • Arrel jove (2002-2003)
  Programa cultural Direcció i edició: Jordi Rodríguez Realització tècnica: Abel Espinosa Durada: 20 minuts Programa realitzat per dos equips de joves provinents dels cicles de 1r i 2n de batxillerat dels centres Vedruna i IES Palamós.
 • De cine (2002 - 2003)
  Direcció i realització: Martí Sansabrià i Paco Vilallonga Realització tècnica : Abel Espinosa Durada : 30 minuts Programa d'entrevistes a especialistes, cinèfils i personatges relacionats amb el món del cinema.
 • Sabíeu què? (1999-2001) (2004-2005)
  Programa cultural Direcció: Manel Cerdà. Documentació: Pere Trijueque Realització Tècnica: Abel Espinosa Presentació: Consol Martínez i Manel Cerdà Durada: 25 minuts Programa basat en els treballs de recerca de l’historiador Pere Trijueque i Fonalleras.
 • El teu país (2002 - 2003)
  Programa informatiu i cultural Direcció i realització: Pere Carreras Durada: 30 minuts La sèrie presenta una varietat de reportatges tractant aspectes del present i del passat de l’Empordà.

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...