Tal com som (2018 - 2021)

Programa informatiu. Emissió: dilluns a les 12:05 h i en segona emissió a les 17.30h
Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
Cada dilluns entrevistem als personatges de l’actualitat. Converses amb protagonistes del dia a dia. Una mirada amb profunditat als món professional, social o personal.
Dra. Anna Ribera - Directora Assistencial SSIBE
11 de gener de 2021.
Avui ens hem desplaçat fins a l'hospital de Palamós per tal d'entrevistar a la Directora Assistencial de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, la doctora Anna Ribera. Volem conèixer de primera mà la situació que viu la nostra zona com a conseqüència del coronavirus i com afronta l'hospital i les seves àrees bàsiques aquesta tercera onada de la COVID-19.
Antoni Albalat - Confraria de Pescadors de Palamós
4 de gener de 2020.
Primera entrevista del nou any i en aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al port de Palamós per entrevistar al Patró Major de la Confraria, en Toni Albalat. D'aquí a pocs dies posarà el punt i final al seu càrrec de Patró Major, després d'exercir aquest càrrec en els darrers quatre anys.
Sònia Freixas - Cooperem Juntes Catalunya Casamance
28 de desembre de 2020.
Cooperem Juntes Catalunya Casamance és una associació sense ànim de lucre nascuda amb l’objectiu de crear un enllaç entre els pobles de Catalunya i Casamance, al Senegal. A través de projectes de cooperació al desenvolupament, sempre amb coordinació i ajustada a les necessitats i la realitat del lloc. Avui n'hem parlat amb la Sònia Freixas, una de les seves integrants.
Clara Antúnez - La Gastronòmica
21 de desembre de 2020.
S'acosten les festes de Nadal i avui us volem fer una proposta de maridatge de vins i caves amb els àpats típics d'aquestes festes. Per aquest motiu ens ha visitat la Clara Antúnez, sommelier de "La Gastronòmica". Aquesta empresa de casa nostra es dedica a oferir experie?ncies enogastrono?miques en llocs singulars.
Dra. Núria Comes - SSIBE
14 de desembre de 2020.
Avui ens hem posat en contacte per videoconferència amb la doctora Núria Comes, Directora d'Atenció a la Dependència de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Amb ella hem repassat la situació que viu ara mateix la residència Palamós Gent Gran, després d'haver-se detectat fins al dia d'avui 38 casos positius de coronavirus entre els professionals i 50 casos en residents.
Albert Matavera - Creu Roja Palamós
7 de desembre de 2020.
L'espai d'entrevistes del dilluns ha convidat al coordinador de Creu Roja Palamós, Albert Matavera, per parlar de diferents projectes socials que l'entitat realitza al municipi.
Jordi Massoni - Gespa Teatre
30 de novembre de 2020.
Gespa Teatre tornarà a trepitjar aquest divendres que ve l’escenari de La Gorga, per a representar una obra amb finalitats benèfiques. Es tracta de la reposició de la peça ‘L’art de la comèdia’, que la companyia de teatre amateur palamosina va estrenar, també a La Gorga, tot just ara fa un any. De tot plegat n'hem parlat avui el director de l'obra, en Jordi Massoni.
Aleida Castro - Fundació Vimar
23 de novembre de 2020.
Avui ens ha visitat la coordinadora del Centre de Teràpia Ocupacional de la Fundació Vimar, l'Aleida Castro. Els usuaris de la Fundació no han volgut renunciar aquest any a la producció d'objectes decoratius nadalencs solidaris. Malgrat el coronavirus els ha impedit participar a les diferents fires de Nadal que es feien arreu de la comarca, aquests nois i noies han continuat treballant i ara ofereixen les seves creacions en un catàleg online.
Toni Bachiller - Fecotur
16 de novembre de 2020.
Avui dilluns hem rebut la visita del president de Fecotur, l'Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós. Una de les novetats de les què s'ha fet ressò ha estat de la creació del projecte Costa Brava Village. Un model turístic i comercial amb personalitat pròpia, que exploti de manera coordinada les potencialitats de cada municipi.
Modest Bellés - ANC Palamós, Sant Joan i Vall-llobrega
9 de novembre de 2020.
Modest Bellés és el nou coordinador de l’Assemblea Nacional Catalana a Palamós, Sant Joan i Vall-llobrega després que ho decidís l'assemblea extraordinària de l'entitat celebrada la passada setmana. Bellés agafa el relleu de Jordi Iglesias, que ha ocupat el càrrec de coordinador des del juny del 2018.
Fani Fuertes - Cáritas Interparroquial Palamós - Sant Joan
2 de novembre de 2020.
El Banc dels Aliments ha convocat pels dies 20 i 21 de novembre una nova edició del Gran Recapte. Aquesta activitat solidàris tindrà aquest any un format diferent, condicionat per la pandèmia de la COVID-19. No es podrà fer la recollida presencial d'aliments en els supermercats, i per això es promourà la donació econòmica. Avui en parlem amb a la coordinadora de Càritas Interparroquial de Palamós i Sant Joan, Fani Fuertes.
Susanna Cané - Economista i Consultor empresarial
26 d'octubre de 2020.
La crisi econòmica desfermada a partir de 2008 amb l'esclat de la bombolla immobiliària va deixa moltíssimes famílies en una situació precària. Però a més ha generat unes conseqüències en forma de deutes que, sovint, es converteixen en un llast tan pesant que impedeix que els qui arrosseguen puguin aixecar el cap. La solució a aquests casos ve de la mà d'un instrument legal. És l'anomenada Llei de la Segona Oportunitat. Avui n'hem parlat amb la Susanna Cané que té una llarga experiència com a consultora empresarial i que s'ha especialitzat en la Llei de Segona Oportunitat.
Dra. Anna Ribera - Directora Assistencial SSIBE
19 d'octubre de 2020.
Avui s'ha superat la barrera del 600 punts en l'índex de risc de rebrot del coronavirus a la comarca del Baix Empordà. Davant d'aquesta greu situació de la pandèmia, avui ens hem desplaçat fins a l'edifici Fleming de l'Hospital de Palamós per entrevistar a la directora assistencial de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, la Doctora Anna Ribera.
Jordi Soler - Alcalde de Calonge i Sant Antoni
5 d'octubre de 2020.
Un cop va prosperar la moció de censura presentada per tots els grups de l'oposició de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler de Junts per Calonge i Sant Antoni, n'és el nou alcalde. Aquesta és la tercera etapa de Soler com a batlle de Calonge, les dues darreres després d'haver prosperat les mocions de censura presentades per l'oposició.
Miquel Bell-lloch - Alcalde de Calonge i Sant Antoni
28 de setembre de 2020.
En la primera entrevista de la temporada ens hem desplaçat fins a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni per entrevistar al seu alcalde, en Miquel Bell-lloch, d'Esquerra Republicana de Catalunya. Una entrevista realitzada a poques hores de la moció de censura que ha presentat l'oposició i que tot indica que nomenarà a Jordi Soler com a nou alcalde aquest dijous.
Dra. Anna Ribera - Directora Assistencial SSIBE
13 de juliol de 2020.
Darrer espai d'entrevistes del programa "Tal com som" d'aquesta temporada. Avui hem volgut parlar de nou amb la Doctora Anna Ribera per saber quina és la situació de la pandèmia del coronavirus a la nostra comarca. Una entrevista feta de forma remota amb tecnologia de veu ip, amb l'entrevistador als nostres estudis i la doctora al seu despatx de l'hospital de Palamós.
Albert Matavera - Creu Roja Palamós
6 de juliol de 2020.
Fins a la seu local de Creu Roja Palamós ens hem desplaçat en aquesta edició del programa "Tal com som", per entrevistar-ne al seu coordinador, l'Albert Matavera. Recordem que Creu Roja ha tornat a prestar el servei de socorrisme a les platges de Palamós aquest estiu, després de no realitzar-lo des de l'any 2013.
Pol Fages - Cambra de Comerç de Palamós
29 de juny de 2020.
Avui ens hem desplaçat fins a les oficines de la Cambra de Comerç de Palamós per entrevistar al seu president, en Pol Fages. Fages és el màxim responsable de la cambra de Palamós després de ser escollit el passat mes de maig de l'any 2019. Amb ell hem parlat de la situació econòmica de la nostra zona i les previsions turístiques per a l'estiu.
Dolors Martos
22 de juny de 2020.
Avui ens hem desplaçat fins a un dels raconets més bonics de Palamós per entrevistar a la pregonera de la Festa Major de Palamós 2020. Des de la placeta situada a la Capella del Carme hem conversat una bona estona amb la Dolors Martos, qui durant molts anys ha presentat un munt d'actes públics a casa nostra i al mateix temps col·laborant en diferents mitjans de comunicació, com Ràdio Palamós, Televisió Palamós i Televisió Costa Brava.
Dra. Ester Vilert - Directora Assistencial Primària SSIBE
15 de juny de 2020.
L'atenció primària de l'Àrea Bàsica de Salut de Palamós torna a atendre visites programades, des d'avui mateix. Per aquest motiu hem entrevistat avui telefònicament a la Directora Assistencial d'Atenció Primària de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, la Doctora Ester Vilert.
Jordi Rissech - Assoc. Tavernes, restaurants i establiments d'oci nocturn
8 de juny de 2020.
El president de l'associació de tavernes, restaurants i establiment d'oci de Palamós, Jordi Rissech, ens ha explicat com veu la temporada turística d'enguany, greument afectada per la crisi de la Covid19. Han estat suficients les ajudes rebudes, tant a nivell local com supramunicipal? Quin futur espera al sector? N'hem parlat, "Tal com som".
Martí Sabrià - Grup Costa Brava Centre
1 de juny de 2020.
Un cop hem entrat en una nova fase en el procés de desescalada del confinament, volem conèixer de primera mà quines previsions turístiques hi ha per a la temporada d'estiu. De la situació originada per la Covid-19 en aquest àmbit, en parlem amb el gerent del Grup Costa Brava Centre, en Martí Sabrià.
Fani Fuertes - Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan
25 de maig de 2020.
Avui a l'espai d'entrevistes, "Tal com som", hem volgut parlar amb Fani Fuertes, de Càrites Interparroquial de Palamós i de Sant Joan que s'encarrega de la gestió directa de l'Espai de Distribució d'Aliments "Albert Castejón", que garanteix el servei a les famílies necessitades del municipi, però amb noves mesures de prevenció pel coronavirus.
Anna Ribera - Directora assistencial de SSIBE
18 de maig de 2020.
Avui a l'espai d'entrevistes, "Tal com som", hem volgut parlar de nou amb la Doctora Anna Ribera per saber quina és l'evolució del coronavirus a l'Hospital de Palamós. Les entrevistes que fem aquests dies són telefòniques i a més, realitzades des del domicili de l'entrevistador.
Toni Bachiller - Fecotur
11 de maig de 2020.
Avui a l'espai d'entrevistes "Tal com som" hem volgut parlar amb Toni Bachiller, el president del Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós, Fecotur. Ens ha explicat que la crisi econòmica que s'ha desfermat amb el coronavirus ha de ser una oportunitat pel comerç de proximitat.
Bàrbara Hallé - Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre
4 de maig de 2020.
Avui a l'espai d'entrevistes, "Tal com som", hem volgut parlar amb Bàrbara Hallé, presidenta de la Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, per saber com s'entan adaptant a la nova normalitat després de conèixer el pla de desescalada marcat pel Govern de l'Estat.
Esther Vilert, Directora assistencial de Primària de SSIBE
27 d'abril de 2020.
Avui a l'espai d'entrevistes, "Tal com som", hem volgut parlar amb la Doctora Esther Vilert, Directora Assistencial de les Àrees d'Atenció Primària de SSIBE per seguir des de diferents punts de vista la resposta sanitària a l'emergència de la COVID-19.
Anna Ribera - Directora assistencial de SSIBE
20 d'abril de 2020.
Avui a l'espai d'entrevistes, "Tal com som", hem volgut parlar de nou amb la Doctora Anna Ribera per saber quina és l'evolució del coronavirus a l'Hospital de Palamós. Les entrevistes que fem aquests dies són telefòniques i a més, realitzades des del domicili de l'entrevistador.
Anna Ribera - Directora Assistencial SSIBE
6 d'abril de 2020.
Avui a l'espai d'entrevistes, "Tal com som", hem volgut parlar de nou amb la Doctora Anna Ribera per actualitzar les dades a l'Hospital de Palamós en els darrers dies, quina és l'evolució del coronavirus, i com s'està organitzant el personal en aquesta crisi sanitària. Com sabeu, les entrevistes que fem aquests dies són telefòniques i a més, realitzades des del domicili de l'entrevistador.
Anna Pallarès - Infermera de l'Àrea Bàsica de Salut de SSIBE
30 de març de 2020.
La infermera de l'Àrea Bàsica de Salut de Palamós, Anna Pallarès, ens ha donat pautes per a persones que hagin d'estar en aïllament com a conseqüència del coronavirus i consells de com ens hem de comportar si tenim a casa una persona diagnosticada o amb símptomes del COVID-19.

Sèries

 • Històries viscudes (1998 - 2007)
  Programa musical Direcció i realització: Jordi Prat Durada: 60 minuts Un bon guió al servei de la música menys popular però que té el comú denominador de la qualitat.
 • Gent (1997-1999)
  Programa d’entrevistes Idea original: Manel Cerdà Direcció i Realització : Consol Martínez Realització tècnica : Abel Espinosa i Óliver Martín Durada: 30 minuts L'entrevista a una persona de Palamós, sense cap projecció ni càrrec, desconeguts per la gran majoria, però amb coses per explicar.
 • Naturalment (1997 - 1998)
  Programa informatiu de divulgació Dirigit i presentat: Josep Vilanova. Biòleg. Programa informatiu i divulgatiu Durada: 30 minuts La sèrie presentava, a través de blocs informatius i d’entrevistes, diferents temes. Residus, energies alternatives, espais naturals, etcètera.
 • Hostes vindran (1997- 2003)
  Programa d’entrevistes Realitzador de l’espai: Gerard Prohias Realització tècnica: Joan Cama (1997), Abel Espinosa (2002) Durada: 30 minuts Sèrie de programes del gènere d'entrevistes amb postproducció. Estrenat durant la programació de 1997. Guanyador del Premi Memorial Ignasi Ponti de l’any 1998.
 • El pas del temps (1997- 1999)
  Programa d’entrevistes Direcció i realització : Consol Martínez Durada: 30 minuts A partir de les entrevistes als personatges convidats es relataven llocs, costums i curiositats d'anys passats.
 • Històries de Palamós (2003 - 2004)
  Programa cultural Direcció i guions: Manel Cerdà Realització tècnica: Abel Espinosa Durada: 30 minuts Producció basada en guions originals i en històries basades en investigacions històriques.
 • Arrel jove (2002-2003)
  Programa cultural Direcció i edició: Jordi Rodríguez Realització tècnica: Abel Espinosa Durada: 20 minuts Programa realitzat per dos equips de joves provinents dels cicles de 1r i 2n de batxillerat dels centres Vedruna i IES Palamós.
 • De cine (2002 - 2003)
  Direcció i realització: Martí Sansabrià i Paco Vilallonga Realització tècnica : Abel Espinosa Durada : 30 minuts Programa d'entrevistes a especialistes, cinèfils i personatges relacionats amb el món del cinema.
 • Sabíeu què? (1999-2001) (2004-2005)
  Programa cultural Direcció: Manel Cerdà. Documentació: Pere Trijueque Realització Tècnica: Abel Espinosa Presentació: Consol Martínez i Manel Cerdà Durada: 25 minuts Programa basat en els treballs de recerca de l’historiador Pere Trijueque i Fonalleras.
 • El teu país (2002 - 2003)
  Programa informatiu i cultural Direcció i realització: Pere Carreras Durada: 30 minuts La sèrie presenta una varietat de reportatges tractant aspectes del present i del passat de l’Empordà.

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...