Anem per feina (2010 - 2014)

Programa informatiu. Programació hivern. Direcció: Carles Ribas El programa vol ser un instrument de servei públic per a totes aquelles persones que s’hagin quedat sense feina.
En un format de reportatge, el programa vol ser un instrument de servei públic per a totes aquelles persones que s’hagin quedat sense feina. En coordinació directa amb l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya a Palamós i també amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, l’espai ofereix informació sobre ofertes de treball, cursos formatius, assessorament sobre tràmits administratius o sobre actuacions que permetin trobar una sortida laboral. Anem per Feina manté també una línia de col•laboració amb la Cambra de Comerç de Palamós per fer ressò de la seva activitat formativa.
Aldi Supermercats.
17 de juny de 2014. Demà dimecres, la cadena de supermercats Aldi inaugura el seu nou centre comercial a Palamós. Per aquest motiu entrevistem a Joan Carles Freán, responsable d'expansió d'Aldi Supermercats. Repàs ofertes laborals setmanals.
APP de la Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava.
10 de juny de 2014. Coneixerem la nova app de turisme i serveis que ha posat en marxa la Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre i que resulta una eina molt útil per dinamitzar el comerç de la zona. Ofertes laborals setmanals.
Espai de Desenvolupament Professional.
3 de juny de 2014. Us parlem d'un dels serveis de l'Àrea de Promoció de l'Ajuntament de Palamós, que ofereix assessorament en el procés de recerca de feina. Ofertes laborals.
Les franquícies.
27 de maig de 2014. Us expliquem com funciona unafranquícia, una sortida interessant per a qui vol obrir un negoci amb la seguretat d'estar respaldat per una firma consolidada. Com a exemple, el cas a Palamós de 'Promise'.
Pesca i turisme.
20 de maig de 2014. Avui us explicarem a fons aquesta activitat que es posarà en marxa aquest estiu i que farà que els turistes puguin sortir un dia en una barca de pesca. Ofertes laborals.
Valoració del Saló de Formació, Ocupació i Empresa.
13 de maig de 2014. Ens dedicarem a fer un repàs a les aportacions del debat de Ràdio Palamós, així com d'altres declaracions relacionades amb la Segona edició del Saló de Formació, Ocupació i Empresa celebrat la setmana passada.
Saló d'Ocupació i Empresa.
6 de maig de 2014. Avui us donem tots els detalls de la segona edició del Saló d'Ocupació i Empresa que se celebra aquest dijous i divendres al Palau Firal de Sant Antoni. Ofertes laborals setmanals.
Assessorament a l'emprenedoria i a la recerca de feina.
29 d'abril de 2014. L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós impulsa un servei d'assessoria a emprenedors i un projecte per optimitzar els mètodes de recerca de feina. Avui en parlem a l''Anem per feina'.
'De nit + que tapes'
22 d'abril de 2014. Avui us presentem la campanya 'De nit + que tapes', promoguda per l'Associació de Restaurants de Palamós per tal de dinamitzar la seva oferta d'àpats nocturns.
Curs de vetlladors i vetlladores.
15 d'abril de 2014. En el programa d'aquesta setmana us donem tots els detalls del curs de vetlladors i vetlladores organitzat per l'Escola l'Empordà. Ofertes laborals setmanals.
L'empresa 'Rius Nadal'.
8 d'abril de 2014. Aquesta empresa dedicada a la producció de cafè artesà de la Bisbal d'Empordà ha contribuït a la formació de 30 joves de la comarca en situació d'atur. Ofertes laborals setmanals.
Cursos formatius Cambra de Comerç.
1 d'abril de 2014. Avui us expliquem els diferents cursos formatius organitzats per la Cambra de Comerç de Palamós per aquest mes d'abril. Ofertes laborals setmanals.
Nuviàlia.
25 de març de 2014. Dissabte l'Hotel Mas Tapiolas organitza 'Nuviàlia', amb tallers gastronòmics, desfilades de vestits de núvia de Jordi Dalmau, etc. Coneixerem les interioritats d'aquest sector econòmic. Ofertes laborals.
'Joves per la ocupació'.
18 de març de 2014. Avui us parlem del programa 'Joves per la ocupació', que formarà jovent per a treballar de cambrers i ajudants de cuina i que a més té bonificacions per a les empreses contractants. Ofertes laborals setmanals.
El programa de crèdit formatiu.
11 de març de 2014. Si la vostra empresa té ente 1 i 50 treballadors teniu dret a crèdits formatius completament gratuïts. En el programa d'aquesta setmana us expliquem tots els detalls amb l'ajuda de la Cambra de Comerç de Palamós.
Balanç activitats Cambra de Comerç de Palamós 2013.
4 de març de 2014. Aquesta setmana ens centrem en fer un resum de les activitats realitzades per la Cambra de Comerç de Palamós al llarg de l'any 2013. Ofertes laborals setmanals.
Programa 'Fórmula Jove'.
25 de febrer de 2014. En el programa d'avui recollim el testimoni dels participants del curs d'ajudant de cuiner organitzat per la Generalitat de Catalunya i el suport de l'Ajuntament de Palamós.
Noves oportunitats laborals per a joves amb dificultats.
18 de febrer de 2014. Avui us explicarem algunes de les propostes per a la inserció laboral de joves amb problemes d'adaptació als estudis. Ofertes laborals setmanals.
Cursos de formació ocupacional.
11 de febrer de 2014. En el programa d'aquesta setmana us parlarem dels nous cursos de formació ocupacional que ha impulsat l'Ajuntament de Palamós.
Logic Key.
4 de febrer de 2014. Us proposem conèixer l'empresa palamosina 'Logic Key', empresa especialitzada en software de gestió per a estancs o centres de bellesa. Més info a http://www.cashkeeper.es/
Formació Professional dual.
28 de gener de 2014. Avui us explicarem en què consisteix la Formació Professional dual. Els estudiants de FP podran compaginar els seus estudis amb pràctiques a les empreses associades.
Pàgines web per trobar feina.
21 de gener de 2014. Internet és una eina imprescindible per a persones que busquen feina o per a les empreses que necessiten treballadors. Fem un repàs dels portals de referència. Ofertes laborals setmanals.
Cursos per a persones desocupades.
14 de gener de 2014. El programa d'avui analitza els cursos que ha convocat el Consell Comarcal del Baix Empordà per donar formació a persones desocupades, per facilitar la seva reinserció en el mercat laboral.
Empordà Exporta.
7 de gener de 2014. Avui us explicarem aquest projecte impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà i que forma diferents perfils professionals relacionats amb les exportacions.
Cursos del Consell Comarcal.
24 de desembre de 2013. Avui us parlarem dels dos nous cursos ocupacionals que organitza el Consell Comarcal del Baix Empordà.
Els efectes de la crisi.
17 de desembre de 2013. Aprofitant declaracions fetes en El Debat de Ràdio Palamós, avui repassarem en el programa com a afectat aquests darrers anys a les persones que s'han quedat sense feina. Ofertes laborals setmanals.
Campanya de dinamització nadalenca de Fecotur.
10 de desembre de 2013. El programa d'avui va dedicat a la campanya de dinamització que ha fet l'Associació de comerciants de Palamós, Fecotur, per aquest Nadal. Ofertes laborals setmanals.
Línies d'actuació del Departament d'Ocupació i Empresa.
3 de desembre de 2013. En el programa d'aquesta setmana, us explicarem quines són les línies d'actuació del Departament d'Ocupació i Empresa de la Generalitat de Catalunya per intentar disminuir el nombre de persones a l'atur.
Projecte Reempresa.
26 de novembre de 2013. Avui coneixerem el Projecte Reempresa. La Reempresa es defineix com la compra o lloguer dels actius i fons de comerç d’una empresa per part d’una o més persones amb l’objectiu de continuar amb el negoci original
Feines singulars - caganer.com
19 de novembre de 2013. Avui coneixerem el cas d'una empresa singular, Caganer.com, empresa amb seu a Torroella de Montgrí i que concentra en aquesta època de l'any, gran part de les seves vendes anuals. Ofertes laborals setmanals.


Sèries

  • La dansa catalana (2010 - 2024)
    Programa musical Direcció i presentació: Joan Teixidor Durada: 60 minuts Programa dedicat al món de la sardana amb diferents apartats : biografies de compositors, novetats musicals i tota la informació de l’agenda sardanista.
  • El berenar (2022 - 2024)
    Programa d'opinió. Emissió: dijous a les 17:30 h - Repetició a les 23:20h Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carlos Ribas
  • Cafè amb llet (2022 - 2024)
    Espais d'opinió. Emissió de dilluns a divendres a l'informatiu de les 9 del matí
  • L'informatiu de Ràdio Palamós (2014 - 2024)
    Programa informatiu. Emissió: de dilluns a divendres a les 13:00 h i en una segona edició a les 17:00 h
    Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
  • Juguem a casa (2022 - 2024)
    Programa informatiu esportiu. Emissió: dijous a les 12:05 h . Repetició a les 23:45 h Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
  • Infopòdcast (2024)
    Pòdcast informatiu. Publicació: de dilluns a divendres a les 10:30
    DIrecció i presentació: Carlos Ribas
    Realització tècnica: Yolanda Aguilar
  • Preguntes (2014 - 2024)
    Programa informatiu. Emissió: dimarts i dimecres a les 12:05 h i en segona emissió a les 17.30h
    Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
  • Palamós al dia (2022 - 2024)
    Programa informatiu. Emissió: dilluns a les 12:05 h i en segona emissió a les 17.30h Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
  • Fila Zero (2014 - 2024)
    Programa cultural. Emissió: divendres a les 12:05 h i en una segona edició a les 17.30 h
  • Ple al 15 (2019 - 2023)
    Magazine d'estiu. Emissió: de dilluns a divendres de les 12:00 a les 13:00 hores
    DIrecció i presentació: Jordi Rodríguez i Carlos Ribas
    Realització tècnica: Abel Espinosa i Yolanda Aguilar

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...