Palamós punt cat (2010 - 2013)

Programa informatiu de divulgació dels serveis municipals. Programació hivern. Direcció i realització: Carles Ribas Reportatges sobre els serveis que realitzen les diferents àrees de l'Ajuntament, configurant un catàleg de tota la feina que fan cada un d'aquests departaments.
Cada programa es dedica a divulgar la feina que fa un determinat servei de qualsevol àrea de l’Ajuntament de Palamós. Palamós.cat s’emet en format de reportatge, amb la participació de tècnics de les diferents àrees municipals i posant èmfasi en aprofundir en el coneixement de la ciutadania sobre la feina que fa el seu Ajuntament. Com a novetat, en la temporada 2012-2013 es dóna la visió que en té l'usuari de les diferents àrees i serveis municipals. Un cop al mes, el programa es dedica exclusivament al Síndic de Greuges de Palamós.
Resum de la temporada.
12 de juny de 2013. En el darrer programa de la temporada, farem un resum dels espais emesos en la tercera temporada del programa dedicat als serveis municipals.
Síndic de Greuges de Palamós.
5 de juny de 2013. En el darrer programa de la temporada, Jordi Sistach, Síndic de Greuges de Palamós, fa un resum de les darreres recomanacions fetes a l'equip de govern de Palamós.
Departament de Cooperació i Solidaritat.
29 de maig de 2013. El programa setmanal dedicat als serveis municipals de l'Ajuntament de Palamós, se centra avui en el Departament de ooperació i Solidaritat.
Servei de premsa i protocol.
22 de maig de 2013. El 'palamos.cat' d'avui us parla del funcionament del servei de premsa i protocol de l'Ajuntament de Palamós.
Palamós Terra de Mar.
15 de maig de 2013. Palamós celebra aquest cap de setmana el Palamós Terra de Mar. El tècnic del Museu de la Pesca, Raül Mata, ens explica com s'organitza aquest festival mariner.
Síndic de Greuges de Palamós.
8 de maig de 2013. Aprofitant la visita mensual que ens fa el Síndic de Greuges de Palamós, Jordi Sistach, avui repassarem la memòria d'actuacions de l'any 2012.
Valoració Sant Jordi 2013.
24 d'abril de 2013. Després de la jornada de Sant Jordi d'ahir, en el programa d'aquesta setmana fem balanç de com ha anat la Diada del llibre i la rosa a la nostra vila.
L'organització d'esdeveniments esportius.
17 d'abril de 2013. En el programa d'aquesta setmana, coneixerem com s'organitzen els múltiples esdeveniments esportius que es fan a Palamós. La Christmas Race, el mundialet de futbol de base, o la Marxa Mar i Muntanya, en són alguns exemples.
Servei d'Assessorament informàtic.
10 d'abril de 2013. Coneixerem el Servei d'Assessorament informàtic que es fa al Punt Jove, i que forma part del projecte 'Palamós Millora', Entrevistem a Àngels Villar, la seva professora, i a una usuària del servei.
Síndic de Greuges de Palamós.
3 d'abril de 2013. El primer dimecres de mes rebem la visita del Síndic de Greuges de Palamós, Jordi Sistach. Avui el programa el centrem en el problema de les accions preferents i les accions a empendre pels afectats.
Jornades d'Educació i Família.
27 de març de 2013. Avui coneixerem l'opinió dels assistents a l'edició d'enguany de les 'Jornades d'Educació i Família', que ha organitzat el Departament de Joventut de l'Ajuntament de Palamós.
Taller de formació sobre xarxes socials.
20 de març de 2013. Ahir es va fer el taller de formació sobre xarxes socials, en el marc de les Jornades d'Educació i Família, organitzades pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Palamós.
Projecte educatiu de ciutat.
13 de març de 2013. Coneixerem algunes de les iniciatives que promou el Projecte Ciutat Educadora. Fomentant l'educació en tots els estractes de la societat.
L'Espai Dona.
6 de març de 2013. El divendres és el Dia Internacional de la Dona, per aquest motiu, volem saber les activitats que s'han organitzat des de l'Àrea d'Acció Social i Ciutadania per aquest dia.
Els equipaments esportius.
27 de febrer de 2013. Avui coneixerem a fons el funcionament del Departament d'Esports de l'Ajuntament, amb el seu tècnic, Isidre Verdún, i l'opinió dels usuaris dels diferents equipaments esportius municipals.
Procés de participació ciutadana Festa Major.
20 de febrer de 2013. El programa d'aquesta setmana estarà centrat en els acords adoptats arran del procés de participació ciutadana de la Festa Major de Palamós 2013.
Àrea de Promoció Econòmica.
13 de febrer de 2013. En l'apartat que dediquem cada dimecres als serveis municipals, avui coneixerem més a fons les activitats que realitza l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós.
L'Arxiu Municipal.
6 de febrer de 2013. Avui coneixerem el funcionament de l'Arxiu Municipal. D'una banda amb el testimoni de la seva arxivera, la Carme Adroher, i de l'experiència d''un grup d'alumnes de cinquè de primària de l'Escola Ruiz Giménez.
Síndic de Greuges.
30 de gener de 2013. Com cada darrer dimecres de mes, ens visita el Síndic de Greuges de Palamós, Jordi Sistach. En el programa d'avui farem balanç de les actuacions del Síndic l'any 2012.
Procés de participació ciutadana Festa Major.
23 de gener de 2013. Amb motiu del procés de participació ciutadana al voltant de la Festa Major, entrevistem a dos dels seus tècnics responsables, la Sandra Mateu i en Joan Folgueroles.
La Nau dels 50 metres.
16 de gener de 2013. En l'espai d'aquesta setmana, coneixerem l'opinió que en tenen els usuaris de la Nau dels 50 metres.
Dispositiu d'inserció laboral.
9 de gener de 2013. L'espai que dediquem cada dimecres als serveis municipals, ens parla avui dels plans dinserció sociolaboral de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós i el Pla de Barris.
Nadal Jove.
19 de desembre de 2012. Avui escoltarem les opinions dels usuaris del programa Nadal Jove, que organitza l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós.
Teatre La Gorga.
12 de desembre de 2012. Aquesta setmana, en el programa 'Palamós.cat', ens centrem en l'opinió que en tenen els usuaris del teatre municipal de Palamós, La Gorga.
Síndic de Greuges.
28 de novembre de 2012. Com cada darrer dimecres de mes, ens visita el Síndic de Greuges de Palamós, Jordi Sistach. Centrat el programa d'avui en temes d'habitatge com els desnonaments.
Servei de Recollida de Residus.
21 de novembre de 2012. El Ple de l'Ajuntament de Palamós debatrà la propera setmana la nova ordenança de residus. Sabrem el grau d'impliació de la població en el reciclatge de residus.
Pla de participació ciutadana.
7 de novembre de 2012. Palamós ha obert el procés de participació ciutadana per a l'organització de la Festa Major de 2013 i els futurs usos de Can Pere Tià. Us ho expliquem amb l'ajuda d'en Joan Fogueroles, tècnic de participació.
Síndic de Greuges.
31 d'octubre de 2012. Primer programa de la nova temporada amb el Síndic de Greuges de Palamós, Jordi Sistach. Repassarem algunes de les darreres actuacions del síndic en el 'Palamos.cat'.
Palamós Millora.
24 d'octubre de 2012. En el programa d'aquesta setmana, volem saber l'opinió dels veïns de l'Eixample Nord de Palamós, afectats per les obres del projecte 'Palamós Millora'
Mas Guàrdies.
17 d'octubre de 2012. En el programa d'aquesta setmana, descobrirem la opinió que en tenen els usuaris d'aquest nou equipament municipal, el Mas Guàrdies.


Sèries

  • Infopòdcast (2024)
    Pòdcast informatiu. Publicació: de dilluns a divendres a les 10:30
    DIrecció i presentació: Carlos Ribas
    Realització tècnica: Yolanda Aguilar
  • El berenar (2022 - 2024)
    Programa d'opinió. Emissió: dijous a les 17:30 h - Repetició a les 23:20h Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carlos Ribas
  • L'informatiu de Ràdio Palamós (2014 - 2024)
    Programa informatiu. Emissió: de dilluns a divendres a les 13:00 h i en una segona edició a les 17:00 h
    Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
  • Juguem a casa (2022 - 2024)
    Programa informatiu esportiu. Emissió: dijous a les 12:05 h . Repetició a les 23:45 h Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
  • Cafè amb llet (2022 - 2024)
    Espais d'opinió. Emissió de dilluns a divendres a l'informatiu de les 9 del matí
  • Preguntes (2014 - 2024)
    Programa informatiu. Emissió: dimarts i dimecres a les 12:05 h i en segona emissió a les 17.30h
    Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
  • Palamós al dia (2022 - 2024)
    Programa informatiu. Emissió: dilluns a les 12:05 h i en segona emissió a les 17.30h Direcció i presentació: Jordi Rodríguez i Carles Ribas.
  • La dansa catalana (2010 - 2024)
    Programa musical Direcció i presentació: Joan Teixidor Durada: 60 minuts Programa dedicat al món de la sardana amb diferents apartats : biografies de compositors, novetats musicals i tota la informació de l’agenda sardanista.
  • Fila Zero (2014 - 2024)
    Programa cultural. Emissió: divendres a les 12:05 h i en una segona edició a les 17.30 h
  • Ple al 15 (2019 - 2023)
    Magazine d'estiu. Emissió: de dilluns a divendres de les 12:00 a les 13:00 hores
    DIrecció i presentació: Jordi Rodríguez i Carlos Ribas
    Realització tècnica: Abel Espinosa i Yolanda Aguilar

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...