Gespa Teatre representa 'A vegades la mar...' a la Fundació Josep Pla

21/07/2017 Cultura


Integrants de Gespa que representen 'A vegades la mar...'. (Foto: Museu de la Pesca).

Integrants de Gespa que representen 'A vegades la mar...'. (Foto: Museu de la Pesca).

Gespa Teatre porta avui a Palafrugell l'espectacle literari i musical 'A vegades la mar...', en un acte organitzat per la Fundació Josep Pla. La representació, que tindrà com a escenari la mateixa seu de la Fundació, es basa en una selecció de textos de caràcter mariner, posats en escena per actors de la companyia de teatre amateur palamosina.

Parlem de textos que van des de la cançó popular a la poesia de Joan Salvat Papasseit, o de la prosa d'Aurora Bertrana, a la de Josep Pla, o als poemes de Josep Maria de Sagarra. El repertori l'interpreten els actors i actrius de Gespa Teatre, Elena Buxeda, Àngels Dalmau, Anna Ferrer, Joan Gasull, Jordi Massoni i David Sagrera. L'activitat és totalment gratuïta i comença a dos quarts de vuit del vespre. 'A vegades la mar...' es va estrenar el passat mes de maig al Museu de la Pesca de Palamós, amb motiu del Dia Internacional dels Museus.Resultats:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació