Adel Mechaal correrà aquest diumenge els 10 km El Pendo, a Cantàbria

16/04/2024 Esports - Jordi Rodríguez

L'atleta palamosí, Adel Mechaal. (Foto: instagram.com/adel.mechaal).

L'atleta palamosí Adel Mechaal participarà aquest diumenge que ve a la cursa dels 10 km El Pendo, que es fa a la localitat càntabra de Camargo. Mechaal sortirà amb l'objectiu de batre el rècord de la prova, que es corre en un circuit que només té 1 metre de desnivell positiu. Ara fa unes setmanes, el corredor de l'Asics Team ja va guanyar per tercer any consecutiu els 10 km de la Cursa Patrimoni d'Eivissa.

En aquell cas, Adel Mechaal va batre el rècord de la cursa, però el vent en contra el va deixar a les portes de firmar la millor marca estatal. Mechaal arribarà a Cantàbria després que la setmana passada va córrer a París, on va ser tercer en la cursa dels 5 km del Festival Running Asics. Allà va fer un temps de 13'34'', que és la seva millor marca en aquesta distància en ruta.