El Cercle Artístic organitza un nou Concurs de Pintura Ràpida que arriba ja a la vintena edició

02/06/2021 Cultura - Carlos Ribas


Imatge d'arxiu del Concurs de Pintura Ràpida de Palamós (Foto: Cercle Artístic).

Imatge d'arxiu del Concurs de Pintura Ràpida de Palamós (Foto: Cercle Artístic).

Aquest diumenge se celebra la vintena edició del Concurs de Pintura Ràpida que organitza el Cercle Artístic de Palamós, i que l'any passat no es va poder fer per la pandèmia. Es tracta d'un concurs obert i en el què els participants tenen cinc hores per fer l'obra, de les vuit del matí a la una de la tarda. Les pintures s'hauran de lliurar entre les dotze i la una del mateix diumenge a la Biblioteca. Aquest mateix equipament acollirà l'entrega de premis, que es farà a les dues. Les obres es poden realitzar en qualsevol tècnica i la temàtica és Palamós, en qualsevol dels paisatges que hi ha dins el seu terme municipal.

L'activitat es farà al llarg de tot el matí del diumenge i està oberta a pintors que hauran de plasmar les seves obres en qualsevol tècnica o procediment. Les marines acostumen a ser el tema més recurrent per part dels participants. Els inscrits estan convocats aquest diumenge, entre les vuit del matí i la una de la tarda. En aquestes cinc hores han de pintar els seus quadres, amb la temàtica de Palamós, que després lliuraran a la Biblioteca perquè siguin valorats pel jurat. El secretari del Cercle Artístic de Palamós, Martí Colls, parla d'aquesta edició del Concurs de Pintura Ràpida.Les obres premiades en aquest vintè Concurs de Pintura Ràpida es coneixeran el mateix diumenge. A les dues de la tarda, a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou, es farà el lliurament de premis. El Cercle Artístic de Palamós es una entitat sense ànim de lucre que es dedica a ensenyar i promoure les arts plàstiques en el municipi. L'any que ve estarà de celebració perquè complirà 40 anys.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...