La Fundació Vimar estrena noves oficines a Calonge i Sant Antoni

03/05/2021 Societat - Jordi Rodríguez


Nou local de la Fundació Vimar, a l'avinguda de la Unió, a Sant Antoni.

Nou local de la Fundació Vimar, a l'avinguda de la Unió, a Sant Antoni.

La Fundació Vimar, que dona atenció a persones amb especials capacitats a la comarca del Baix Empordà, estrena nova seu administrativa. Ha abandonat els locals de l'edifici que l'Ajuntament de Palamós té al carrer d'Orient, per traslladar-se a un espai molt més gran al municipi de Calonge i Sant Antoni. Els nous locals, que han estat reformats, estan en servei des d'avui mateix.

La nova seu de la Fundació Vimar està situada en el local que havia acollit el rober parroquial de Calonge i Sant Antoni, a l'avinguda de la Unió. L'Ajuntament d'aquest municipi ha fet la cessió de les instal·lacions i la Fundació s'ha encarregat de reformar-les i adaptar-les a les seves necessitats. Han estat uns 115 mil euros d'inversió, que s'han finançat amb aportacions d'administracions públiques, entitats privades i persones particulars. Sigui com sigui un pas endavant perquè aquesta fundació de referència per a les persones amb especials capacitats al Baix Emporda, continuï creixent en el futur. Jordi Sistach, vicepresident del Patronat de la Fundació Vimar, ho ha explicat avui al programa de Ràdio Palamós 'Tal com som'.El nou local de la Fundació Vimar té una superfície d'uns 250 metres quadrats. Acull tot l'aparell administratiu d'aquesta organització, però també algun dels seus serveis. Vicky Ger és la directora tècnica de la Fundació.Vimar és una fundació privada sense ànim de lucre, que es va constituir l'any 1999 per donar atenció a les persones amb especials capacitats de la comarca del Baix Empordà. L'entitat gestiona, a Sant Antoni mateix, la llar-residència La Gavina, que dona servei a 10 usuaris. En el conjunt de la comarca, la Fundació Vimar té sis centres més que ofereixen serveis de suport i d'acolliment residencial a un total de 94 usuaris.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...