El Palamós perd al camp del líder, l'Espanyol B (3-1)

17/09/2017 Esports

Onze inicial del Palamós CF i l'Espanyol minuts abans del partit (Foto: Joan Pau Pérez)

El Palamós Club de Futbol segueix sense conèixer la victòria aquesta temporada després de sis jornades de lliga, amb un balanç de quatre derrotes i dos empats.
Els palamosins han aguantat bé la primera meitat, on hi ha hagut domini del filial amb dues ocasions del gol de l'Espanyol B i una del Palamós CF. Només començar el segon temps s'ha avançat l'Espanyol B gràcies a un gol d'Àlex Bermejo. Marc Bonaventura ha estat expulsat en el minut 75 i només dos minuts després, l'Espanyol B ha fet el 2 a 0 mitjançant Carlos Doncel.

A manca de cinc minuts pel final, Marc Medina de penal ha retallat diferències en el marcador. Però quan semblava que el Palamós podia entrar de nou en el partit, Pelegrín ha sentenciat l'encontre amb el definitiu 3 a 1.
Amb el resultat d'avui, l'equip de Vicenç Fernández continua últim amb només 2 punts.
El proper partit del Palamós serà el diumenge 24 de setembre al Municipal Palamós Costa Brava davant l'Ascó.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, Sergio, Cano, Botxi, Marc Vilà(Eppy), Cornellà, Bonaventura, Nahuel (Isma), Litus (Medina), Herrera i Subi.

Espanyol B: Alex, Gonzalo, Pedrosa, Iago, Salto, Pol Lozano, Pujadó, López (Pelegrín), Joselu (Max), Bermejo i Doncel (Jordan).

Targetes grogues: Bonaventura (2) i Subi del Palamós CF / Max, Iago i Gonzalo de l'Espanyol B