El Palamós perd en la seva visita al camp del Santfeliuenc (3-1)

09/09/2017 Esports

Derrota clara avui del Palamós al camp de Les Grasses. (Foto: Santfelieunc FC).

L'equip de Vicenç Fernàndez continua sense conèixer la victòria després de quatre jornades de lliga i amb un balanç de només un gol a favor, per sis en contra. L'equip local s'ha mostrat molt més efectiu en atac que el Palamós Club de Futbol. El central Alberto ha avançat al seu equip en el minut 32 de partit després d'una pilota dividida dins l'àrea. Amb aquest marcador i amb un Palamós nul en atac, s'ha arribat al descans.

Tot just començar la segona meitat Nahuel ha deixat en safata el gol a Marc Medina, que només ha hagut d'acompanyar la pilota amb el peu al fons de la xarxa. Aquesta reacció ha quedat neutralitzada només tres minuts després amb el gol de Josele. A partir d'aquí, només Medina ha tingut l'oportunitat d'empatar, després d'engaltar una pilota que havia quedat morta dins l'àrea. En el darrer segon de partit, Josele ha fet el definitiu 3 a 1.
Després de quatre jornades, el Palamós ocupa el divuitè lloc de la taula amb només 1 punt.
El proper partit del Palamós serà aquest proper dimecres a les 19.30h davant la Pobla de Mafumet.

FITXA TÈCNICA:

Santfelieunc FC: Toni, Jon, Jaume, Rafa, Alberto, Prior, Maldo (Adrià), Jaime, Josele, Charly (David) i Zárate (Marc).

Palamós CF: Quinti, Sergio (Bonaventura), Cano, Lluc, Botxi, Barrera, Marc Vila (Isma), Medina, Ochoa, Herrera (Nahuel) i Subi.

Targetes grogues: Charly, Prior i Zárate del Santfeliuenc.