Escala del creuer Seabourn Encore

14/07/2017 Serveis


El Seabourn Encore, avui al port de Palamós

El Seabourn Encore, avui al port de Palamós

El creuer Seabourn Encore protagonitza avui la quinzena escala d'aquesta temporada al port de Palamós. El vaixell ha arribat a quarts de vuit del matí, procedent de Cavalaire Sur Mer, a França. Fa una escala de quasi vuit hores i cap a les cinc de la tarda continuarà la seva ruta amb destí al port de Sant Antoni, a l'illa d'Eivissa.

En aquest viatge, el Seabourn Encore porta a bord 580 passatgers i 415 tripulants. El passatge està format majoritàriament per nord-americans, britànics i australians. Aquest vaixell de la companyia naviliera de luxe Seabourn Cruise Lines fa cinc escales a Palamós al llarg d'aquest any i la d'avui és la tercera. És un dels creuers que aquest 2017 ha fet escala inaugural al port palamosí. La temporada de creuers continuarà dilluns vinent amb la vinguda del vaixell Seven Seas Voyager.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...