El Palamós perd davant el Santfeliuenc (1-0)

29/04/2017 Esports

El Palamós ha perdut avui en la seva visita al camp del Santfeliuenc. (Foto: Santfeliuenc FC).

El Palamós ha perdut davant del Santfeliuenc 1-0 en el partit jugat al Municipal de les Grases. El Santfeliuenc ha sortit amb més ganes i ha disposat de les ocasions més clares en els primers 45 minuts. La primera ocasió ha arribat en el minut 4 amb un xut d'Èric Pachecho que no ha posat en gaires dificultats Aleix Manzano. El davanter del Palamós Marc Bonaventura, ha disposat de la única ocasió visitant en el minut 33 amb un xut des del vèrtex dret que no ha incomodat el porter Toni.

L'ocasió més clara ha arribat en el minut 41 de les botes del jugador local Romo, un dels jugadors més destacats dels locals en el partit. El seu xut des de la frontal ha picat en el travesser de la porteria palamosina.
La segona part ha estat menys atractiva pel que fa a ocasions, però novament l'equip local ha disposat de les més importants. Minuts després de començar la segona meitat Èric Pacheco ha tingut una bona oportunitat per inaugurar el marcador però el seu xut ha sortit per damunt del travesser de la porteria palamosina. Charly ho ha intentat en el minut 9 de la segona meitat, però la seva ocasió ha sortit un pèl desviada. L'únic gol del partit ha arribat en el minut 15. Romo ha aprofitat una bona centrada des de la banda esquerra per afusellar lliure de marca Aleix Manzano des del punt de penal. La última ocasió del partit l'ha tingut Agi, però Toni ha estat atent i l'ha pogut atrapar sota pals.

Amb aquest resultat el Palamós encadena tres derrotes seguides i la quarta ensopegada a domicili. L'equip palamosí disputarà la setmana vinent contra l'Europa el seu últim partit com a local. En els minuts prèvis del partit s'entregarà a un jugador del Palamós C.F. el trofeu Guillem Cantorné, en memòria de l'excompany de Futbol a Ràdio Palamós que ens va deixar l'any 2013.

FITXA TÈCNICA.

Palamós CF: Manzano, Sergio García (Ayala), Cano, Akrong, Cornellà, Serramitja (Barrera), Agi, Bonaventura, Àlex Cano (Sergi Collell), Gerard Herrera i Subi.

Santfeliuenc FC: Toni, Victor, Alberto, Joserra, Ortiz, Tena, Romo (Olmo), Jaime, Patxi (Maldonado), Charly (Zárate) i Eric Pacheco.

Targetes: Charly, Joserra i Tena del Santfeliuenc / Barrera del Palamós CF.