Continua la malastrugança del Palamós al camp de l'Ascó (2-0)

13/04/2017 Esports

El Palamós i l'Ascó en una imatge del partit de la 1a volta (Foto: Diari de Tarragona)

El Palamós ha caigut davant l'Ascó, rival directe en la classificació i s'allunya de les aspiracions de la promoció d'ascens a la Segona Divisió B. Els dos equips arribaven a la 34a jornada de lliga empatats a 48 punts. La primera meitat ha estat de domini altern, però amb les millors ocasions per part del Palamós al minut 9 amb un xut de Gerard Herrera i al minut 15 amb xut de Jaume Duran. A la represa, el domini i la possessió de la pilota ha estat pels locals i s'han apropat als dominis de Manzano en més ocasions. Fruit d'això ha arribat al minut 56 el primer gol de l'Ascó per part de Sergi Masqué. El domini dels locals ha estat clar i Peke ha fet el definitiu 2-0 al minut 86.

Amb aquesta derrota però, el Palamós continua situat al setè lloc de la taula classificatòria amb 48 punts. El proper partit dels homes de Joan Mármol es jugarà el diumenge 23 d'abril al Municipal Palamós Costa Brava contra el Júpiter.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Manzano, Sergio Garcia, David Cano, Akrong, Barrera, Cornellà, Agi, Jaume Duran, Ivan García (Àlex Cano), Herrera (Serramitja) i Subirana

FC Ascó: Sergi Fuertes, Argilada, Socias, Hector Rodriguez, Gódia, Jonatan Toledo (Jordi Martí), Bertomeu (Juan Osado), Peke, Guiu, Riki i Sergi Masqué Vila.