L'Ajuntament i la Cambra s'uneixen per afavorir l'emprenedoria

03/04/2017 Serveis


Seu de l'Àrea de Promoció Econòmica, a la Casa Montaner.

Seu de l'Àrea de Promoció Econòmica, a la Casa Montaner.

L’Ajuntament de Palamós i la Cambra de Comerç col•laboren per oferir un servei d’assessorament a persones emprenedores i empreses locals. El servei s’ofereix un dia a la setmana a l’Àrea municipal de Promoció Econòmica, a càrrec d’un tècnic especialitzat. L’objectiu és donar suport a noves iniciatives empresarials, o a d’altres que ja s’han creat i que estan en fase de creixement i consolidació.

L'Ajuntament de Palamós creu que el potencial emprenedor que hi ha al municipi és gran. Per donar-li sortida, s'ha arribat a un acord amb la Cambra de Comerç per posar en marxa un servei d'informació, orientació i assessorament als interessats a tirar endavant un projecte d'empresa. Escoltem Emili Colls, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós.El servei d'assessorament a persones emprenedores es prestarà tots els dijous, a partir del dia 6 d'abril, de nou a una del matí, a la seu de l'Àrea de Promoció Econòmica, a la Casa Montaner. Emili Colls explica com hi col·labora la Cambra de Comerç de Palamós.D'altra banda, Promoció Econòmica ja treballa en una nova edició del projecte Càpsules d'emprenedoria, que ja es va fer la tardor de l'any passat. Parlem d'un espai de relació on es fomenta l'intercanvi i la col·laboració entre les persones emprenedores, en unes sessions guiades per assessors professionals.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...