El Palamós s'imposa davant el Vilafranca (3-1)

26/03/2017 Esports

Tres punts que es queden a Palamós després de la victòria davant el Vilafranca.

Partit entretingut el que han pogut veure els espectadors que han assistit aquesta tarda a l'Estadi Palamós Costa Brava entre dos dels millors equips de la categoria, el Palamós i el Vilafranca. En el minut 16 s'avançava en el marcador l'equip visitant gràcies a un gol d'Oribe. Del possible 0 a 2 a punt d'arribar al descans, s'ha passat a l'empat a un gol gràcies a un cop de cap de Barrera que ha tocat el travesser abans d'entrar a la porteria.

A la segona meitat els de Mármol han estat els clars dominadors del partit. Agi feia el segon gol dels palamosins al minut 63 i Serramitja sentenciava el partit amb un gol de penal al minut 82. Amb aquesta victòria el Palamós suma 45 punts i tanca la jornada en setena posició. L'equip de Joan Mármol jugarà la propera jornada contra l'Olot, el líder de la categoria.

FITXA TÈCNICA

Alineació Palamós CF: Manzano, Sergio García, Cano, Akrong, Barrera (Serramitja), Cornellà, Agi, Bonaventura (Àlex Cano), Jaume Duran (Ivan García), Gerard i Subi.

Alineació FC Vilafranca : Kilian, Russo, Fontanils, Medina, Boira (Josep Diaz), Triguero, Guti (Duran), Jordi Oribe, Òscar (Josu), Aday i Via.

Targetes Grogues: Cornellà, Cano, Bonaventura, Barrera i Akrong del Palamós CF / Boira del CF Vilafranca.