El Palamós perd dos punts en l'últim sospir davant el Sant Andreu (1-1)

15/03/2017 Esports

El Palamós ha jugat avui el partit pendent amb la U.E. Sant Andreu. (Foto: Joan Pau Pérez).

El Palamós no dormirà a dos punts del play off perquè al minut 88 un gol del local Llamas ha neutralitzat l'aconseguit per Serramitja al minut 20 de la primera meitat.
En els primers 45 minuts les millors ocasions han estat pel Sant Andreu, però un estelar Aleix Manzano ha aconseguit aturar tots els xuts dels davanters barcelonins. A la segona part, el Palamós podria haver aconseguit el 0-2 però el xut de Medina s'ha estavellat al travesser. El Sant Andreu ha intentat fins a l'últim instant aconseguir el gol de l'empat i finalment ha obtingut aquest premi a manca de dos minuts pel final.

El Palamós és 7è amb 42 punts. El proper partit serà diumenge a les 17h contra el Peralada.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Manzano, Sergio Garcia, Ayala, Akrong, Barrera, Medina (Bonaventura), Serramitja, Àlex Cano (Cornellà), Iván (Agi), Herrera i Subi.

Alineació UE Sant Andreu : Segovia, Llamas, David López (Luismi), Alberto Rodríguez, Noguera, Jorge (Robert Simon) (Toro), Arjona, Guerrero, Sekou, Alcover i Juanan.

Targeta groga: Llamas i Alberto Rodríguez de la UE Sant Andreu.