El Palamós pateix, però guanya el partit davant la UE La Jonquera (3-1)

12/03/2017 Esports

Tres punts que es queden a Palamós després de la victòria davant la UE La Jonquera.

Partit entretingut el que han pogut veure els espectadors que han assistit aquesta tarda a l'Estadi Palamós Costa Brava. En el minut 6, el defensa Akrong ha fet el seu primer gol amb la samarreta del Palamós després d'una gran jugada personal de Jaume Duran. Precisament ha estat Jaume Duran, l'home més destacat de l'encontre, qui ha fet el segon del partit abans del primer quart d'hora de joc.

La Jonquera, que arribava a Palamós com a segon equip menys golejat de la categoria, ha pogut encaixar el tercer gol abans del descans després d'una gran jugada personal de Marc Medina.
El segon temps, amb una Jonquera més abocada a l'atac, ha estat a punt de retallar diferències en el marcador gràcies a una bona ocasió de l'expalamosí, Joan Pons que ha evitat el defensa central David Cano. Qui sí ha aconseguit batre a Aleix Manzano ha estat Ismael, fent l'únic gol visitant en el minut 13 de la segona meitat. Després de l'expulsió de Cano per dues targetes grogues, la Jonquera ha disposat de més possessió de la pilota i ha tingut oportunitats per aconseguir com a mínim l'empat. En el darrer segon de partit, després d'una ràpida jugada del Palamós, Guillem Cornellà ha fet el definitiu 3-1.
Amb aquesta victòria el Palamós suma 41 punts i tanca la jornada a només 5 punts de les places de promoció d'ascens. El dimecres a les 8 de la tarda, l'equip de Joan Mármol jugarà el partit aplaçat davant la UE Sant Andreu.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Manzano, Sergio García, Cano, Ayala (Barrera), Akrong, Cornellà, Medina (Serramitja), Agi, Bonaventura (Iván García), Jaume Duran i Subi.

UE La Jonquera: Toni Montero, Óscar Molina, Iván Ruiz (Joan Pons), Murga, Mamau, Pep Vergara, Aleix Feixas, Brice (Jorge Calvo), Ismael, Tidi i Juampi (Fran Pérez).

Targetes grogues: David Cano (2), Jaume Duran, Iván García i Subi del Palamós CF / Aleix Feixas i Tidi de la UE La Jonquera.

Targetes vermelles: David Cano del Palamós CF.