El Palamós guanya davant el Sabadell B (1-3)

05/03/2017 Esports

Marc Serramitja, en una imatge d'arxiu, ha fet el primer gol del partit d'avui pel Palamós CF.

Quatre desplaçaments després el Palamós ha tornat a guanyar a domicili. L'equip de Joan Mármol ha experimentat una millora respecte l'últim partit davant del Castelldefels i en aquesta ocasió, no s'ha deixat sorprendre davant d'un equip situat en zona de descens. Els dos canvis que l'entrenador ha presentat a l'equip titular han resultat determinants perquè Marc Serramitja i Narcís Barrera han estat els autors dels dos primers gols dels palamosins.

El primer gol ha arribat molt d'hora, al minut 2. Una pilota centrada d'Agi des del costat esquerre, l'ha enviada al fons de la xarxa Serramitja. Pels locals només Max ha inquietat a Manzano en el primer temps.
Al minut 63, Narcís Barrera, també amb assistència d'Agi, ha situat el 0-2 al marcador. El partit semblava vist per a sentència quan al minut 78 el palamosí David Cano, amb el cap, ha fet pujar el 0-3 a l'electrònic. Els de Mármol haurien pogut fer el 0-4, però Bonaventura ha vist com el porter local li aturava l'esfèrica en última instància.
Pocs minuts més tard, el Sabadell B ha retallat distàncies mitjançant una rematada amb el cap de Ñito, que ha fet l'1-3. La reacció però no ha anat a més i la victòria del Palamós ha tornat a ser una realitat després de més de tres mesos sense guanyar fora.
Amb aquesta victòria el Palamós suma 38 punts. El proper partit serà diumenge a les 17h al Municipal Costa Brava, davant la Jonquera.

FITXA TÈCNICA.

Palamós CF: Manzano, Sergio Garcia, David Cano, Ayala, Adrong, Barrera (Ivan Garcia), Cornellà, Serramitja, Agi (Herrera), Jaume Duran (Bonaventura) i Subirana

CE Sabadell B: Embela, Garzón, Gonzalo Pereira, Eric Pujol, Guillem Pujol, Mendoza, Aliaga, Víctor Martinez (Antonio Martín), Sarmiento, Sergio Montero (Travieso) i Marcet.

Targetes grogues: Oriol Ayala i Marc Serramitja pel Palamós CF / Max i Gonzalo pel CE Sabadell B.