Continua la malastrugança del Palamós al camp de la Montañesa (1-0)

29/01/2017 Esports

El Palamós ha perdut avui al camp de la Montañesa (1-0)

El Palamós per cinquena temporada consecutiva ha perdut a l'estadi de Nou Barris davant una Montañesa que portava tres derrotes consecutives i sense fer cap gol. Els de Mármol no han pogut fer bo el 4-3 de l'últim partit, però tot i això, es troben en una zona tranquil·la de la classificació a 11 punts de les places de descens. El Palamós ha encaixat la tercera derrota a domicili i per la mateixa diferència en el marcador, per culpa d'un solitari gol de Carles Montoro abans del quart d'hora de la 2a meitat.

En el primer temps, el degà ha disposat de bones arribades com dues de consecutives en els primers instants del partit, a càrrec de Bonaventura i Guillem Cornellà. La més clara pels de Mármol, en aquesta primera meitat, l'ha tingut el davanter Agi quan, a deu minuts per arribar al descans i mitjançant un xut des de la frontal de l'àrea, ha fet lluir el porter local Joshua. Els barcelonins també s'han aproximat als dominis de Manzano amb xuts d'Antonio Pérez i Rubén Martínez i amb un cop de cap de Pedro García.
La segona meitat ha començat amb una acció que hauria pogut canviar el desenvolupament del matx completament però l'esfèrica conduida per Agi no ha acabat amb final feliç. Quan només es portaven 40 segons, una pilota amb profunditat ha acabat als peus d'Agi. El davanter del Palamós ha superat en l'un contra un a Joshua, però quan es disposava a marcar el 0-1 a porteria buida, un defensa local ha refusat l'esfèrica a còrner. Pocs minuts després, la Montañesa, ha fet l'únic gol del partit. Una centrada a l'interior de l'àrea ha estat rematada pel davanter Montoro avantçant-se a la defensa visitant i anotant l'únic gol del partit.
El Palamós ha buscat l'empat amb ganes i amb Medina i Serramitja al rectangle de joc ha buscat més profunditat, però el gol de l'empat no ha arribat mai.
Les dificultats encara han crescut més quan al minut 82 el central Oriol Ayala ha vist la segon targeta groga, deixant als seus companys en inferioritat numèrica, provocant que els de Toni Escudero disposessin de més ocasions per sentenciar definitivament el partit.
El Palamós té 31 punts i ha baixat un esglaó a la classificació. Els de Mármol són 8ens i l'objectiu de la permanència és a 11 punts. El proper partit serà diumenge 5 de febrer a l'estadi Palamós Costa Brava davant el Terrassa FC, a les 2/4 d'una del migdia.

Gol: 1-0 Montoro (53')

FITXA TÈCNICA

CF Montañesa: Tejeda, Alberto García, Santos, Giménez, Pérez, López, Pedro García (Joel), Montoro i Burgada.

Palamós CF: Manzano, Cano, Ayala, Barrera, Cornellà, Agi, Bonaventura (Serramitja), Alex Cano (Marc Medina), Duran (Gasca), Herrera i Subirana.

Targetes grogues: Rubén Giménez i Montoro del CF Montañesa / Ayala (2) del Palamós CF