La Fundació Vimar rep més de 53 mil euros en donacions

27/01/2017 Societat


Paradeta de Vimar a la Fira Nadalenca de Palamós amb productes elaborats pels seus usuaris.

Paradeta de Vimar a la Fira Nadalenca de Palamós amb productes elaborats pels seus usuaris.

La Fundació Vilagran Maristany, que atén usuaris amb discapacitat psíquica a la comarca del Baix Empordà, va rebre durant l’any 2016 més de 53 mil euros en donacions de particulars, entitats, empreses i administracions locals. Amb aquests diners, l’entitat fa petites inversions per millorar el servei que presta als usuaris, ja que el gruix del concert que té amb la Generalitat se’n va en despesa corrent.

La Fundació ja té una seixantena de treballadors, de manera que 82 de cada 100 euros que té concertats amb la Generalitat es destinen a salaris. Coberta la despesa corrent, l'entitat recorre a les donacions per a fer petites inversions que ajudin a millorar la qualitat de vida dels seus usuaris. Són diners aportats pels socis protectors, particulars, entitats, empreses i també ajuntaments. L'any 2016 van sumar 53.791 euros. D'aquests, se'n van invertir 42.568 en actuacions com ara renovació d'equips informàtics, pintura i reformes a les residències, cases de colònies, grues per mobilitzar usuaris o renovació de mobiliari. El vicepresident de la Fundació Vimar, Jordi Sistach, anima a continuar donant.Gràcies a la implicació de particulars, empreses, entitats i ajuntaments la Fundació Vimar pot cobrir les despeses de casals d'estiu, Setmana Santa i Nadal, i activitats terapèutiques i de lleure com l'equinoteràpia, dansa o esports, a més del transport adaptat.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...