El Palamós pateix, però acaba guanyant el Cerdanyola (4-3)

22/01/2017 Esports

L'Estadi Palamós Costa Brava ha presentat avui la pitjor entrada de la temporada.

El Palamós ha guanyat el primer partit d'aquest 2017 després de superar el Cerdanyola per 4 gols a 3. Un partit que ha estat a punt de ser suspès per la intensa pluja caiguda a Palamós des d'ahir a la nit. El Palamós era partidari d'aplaçar el partit per no malmetre la gespa, però l'àrbitre de l'encontre ha considerat que el terreny de joc era apte per a la pràctica del futbol.

El Palamós ha sortit al camp amb empenta i Bonaventura i Agi han estat a punt de marcar en els primers minuts de partit. En el minut 19 i després d'una ràpida jugada visitant, Sergio García ha fet penal al davanter Collado. Jota ha estat l'encarregat de fer el 0 a 1, tot i que el porter Aleix Manzano ha estat a punt de desviar el xut. Quan quedaven només 9 minuts per arribar al descans, Sergio García ha pogut esmenar la seva errada i ha fet el momentani gol de l'empat.

La segona meitat ha estat de domini palamosí i Marc Bonaventura, un dels darrers fitxatges del mercat d'hivern del Palamós, ha fet els seus primers dos gols amb la samarreta del degà. Mario, només dos minuts després del darrer gol del Palamós, ha retallat distàncies en el marcador i Víctor Duran de cap han aconseguit empatar el partit pels visitants en el minut 79 de partit. Quan semblava que dos punts volarien de l'Estadi Palamós Costa Brava, un dels nous fitxatges del Palamós, Àlex Cano, ha marcat un autèntic golàs amb un xut de falta directa, fent el definitiu 4 a 3.
Amb aquesta victòria, el Palamós suma 31 punts després de 22 jornades i continua situat a la part alta de la classificació. El proper partit el disputarà el proper diumenge a les 12 del migdia al camp de la Montañesa.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Manzano, Sergio García, Barrera, Cornellà, Agi, Bonaventura (Àlex Cano), Moha, Jaume Duran, Iván García (Serramitja), Gerard (Marc Medina) i Subi.

Cerdanyola FC: Del Rio, Torres (Carlos), Duran, Aitor (Òscar), Álex (Pitu), Juli, Daisuke, Pitu, Mario, Jota i Collado.

Targetes grogues: Ivan García del Palamós / Víctor Duran (2) i Mario del Cerdanyola.

Targetes vermelles: Víctor Duran del Cerdanyola.