Les escoles tornaran a sortir a la rua infantil del Carnaval

20/01/2017 Cultura


Des de 2004, la rua infantil del Carnaval de Palamós l'havien protagonitzat bàsicament la mainada de les llars d'infants.

Des de 2004, la rua infantil del Carnaval de Palamós l'havien protagonitzat bàsicament la mainada de les llars d'infants.

Per primera vegada des de l’any 2003 el Carnaval de Palamós recuperarà la participació de les escoles de primària en la rua infantil del Dijous Gras. L’associació Som Carnaval ha arribat a un acord amb les direccions dels centres i amb els col•lectius de pares i mares d’alumnes. Això sí, amb un format diferent. Els participants, uns 400 en total, es guarniran a la Nau dels 50 metres a partir d’un mateixa temàtica de disfressa, i després faran la cercavila pel passeig del Mar.

L'any 2003 les escoles no van poder desfilar el Dijous Gras perquè plovia i ho van ajornar uns dies. L'any següent ja va ser el primer que, per problemes i discrepàncies diverses, les escoles es van desvincular de l'acte i ja no hi van tornar. Des d'aleshores, la rua infantil del Carnaval de Palamós l'han protagonitzat bàsicament la mainada de les llars d'infants. Fins a aquest 2017 en què l'entitat organitzadora de la festa, Som Carnaval, ha anunciat un acord perquè les escoles de primària tornin a estar presents a la rua. Maribel Garcia, membre del col·lectiu, explica que s'ha hagut de buscar un format nou.A la rua infantil del Dijous Gras hi participaran els alumnes de 8 a 10 anys de les escoles de primària, els de les llars d'infants i els dels centres de suport familiar de Palamós. Seran, en total, uns 400 nens i nenes. Després de tants anys de no participar-hi, Maribel Garcia explica que no ha estat difícil arribar a una entesa amb les escoles.El Carnaval de Palamós 2017 comença el dia 18 de febrer. Aquest any l'organitza l'associació Som Carnaval, que va guanyar el concurs convocat per l'Ajuntament per adjudicar la subvenció que concedeix per fer aquest esdeveniment.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...