Ràdio Palamós estrena 'Història Amagada', amb Gabi Martín

19/01/2017 Cultura


Ràdio Palamós estrena avui, mitjançant el seu web www.palamoscomunicacio.cat, una nova sèrie de reportatges audiovisuals que desvetllarà racons o elements, que a simple vista solen passar desapercebuts, i que tenen un interessant valor patrimonial i històric. La sèrie s’anomena ‘Història Amagada’ i és un treball de l’historiador palamosí Gabriel Martín i dels periodistes Carlos Ribas i Carles Pastor. La primera temporada consta de vuit episodis i el primer, que es presenta avui, s’endinsa en el búnquer i els túnels de la Guerra Civil que hi ha al puig del Molí del Vent, al barri de Mas Guàrdies. Aquest parc acull les restes de les bateries d’artilleria que defensaven Palamós durant aquell confilicte armat.

Es presentarà un nou capítol d''Història Amagada' un cop al mes i es podrà veure al web www.palamoscomunicacio.cat o al facebook i twitter de Ràdio Palamós. Aquesta nova sèrie permetrà conèixer vestigis com la cova sepulcrar de Cala Senià o descobrir els menhirs, inscultures i túmuls de pedra amagats al bosc de la vall de Bell-lloc. També ens mostrarà una de les vil•les romanes més grans de l’Empordà, oculta entre naus industrials de Vall-llobrega, o ens descobrirà racons històrics de l’església de Santa Maria escales amunt. Entrarà al mític bar El Castellet, on hi ha les restes ocultes del Palau Reial, cercarà les forques de Palamós i seguirà les petges de la maçoneria al cementiri.

‘Història amagada’ és una nova sèrie de productes audiovisuals de www.palamoscomunicacio.cat. El nou pla de programació de l’emissora ha fet una forta aposta per la realització de vídeos. Des de fa poc més de dos anys, el portal de comunicació palamosí ha el•laborat més d’un centenar de reportatges sobre temes locals. La producció audiovisual de Ràdio Palamós compta també amb els vídeos estiuencs d’’El Cucurutxo’, de to més distès i desenfadat, i també ha engegat recentment la sèrie ‘Escenaris’, que promou l'obra d'artistes, sobretot musicals, i que mostra alhora indrets bonics o emblemàtics de Palamós i rodalies.Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...