El Palamós CF s'imposa davant del Júpiter (1-3)

27/11/2016 Esports

Palamós i Júpiter minuts abans de l'inici del partit. (Foto: Ricard Berguinzo)

El Palamós ha tornat a guanyar després de 4 jornades de no fer-ho. Els de Mármol s'han avançat amb un matiner gol de Marc Medina als 9 minuts i poc després Agi ha situat un tranquil·litzador 0 a 2 als 23 minuts. Tot i això, abans de marxar al descans els grisgrana han escurçat les distàncies amb un gol de Julen Axpe al minut 45. A la segona meitat el Palamós no ha acusat l'1 a 2 del Júpiter i l'ha sentenciat mitjançant un altre gol d'Agi, un dels protagonistes del partit gràcies al seu doblet.

Amb aquesta victòria el Palamós CF continua fregant les places de playoff i és cinquè amb 26 punts, els mateixos que l'Ascó, quart classificat. El Palamós jugarà el proper partit de lliga el diumenge 4 de desembre a les 5 de la tarda a l'Estadi Palamós Costa Brava, enfront el Santfeliuenc.

Gols: 0-1 Medina (9'), 0-2 Agi (23'), 1-2 Axpe (45'), 1-3 Agi (57')

Alineacions:

CE Júpiter: Diez, Escribano (Munárriz), Julen Axpe, Pérez, Mateu Benesey, Prieto (Roger), Darbra (Èric), Vives, Uroz, Perez de la Torre i Prat.

Palamós CF: Solé, Sergio Garcia, Cano, Ayala, Feixas (Gasca), Cornellà, Marc Medina (Pimentel), Serramitja, Agi, Jaume Duran (Ivan García) i Subi.

Targetes groges: Julen Vives i Axpe del Júpiter i Agi i Ivan García del Palamós.