El Palamós CF perd la ratxa d'imbatibilitat a Vilafranca (3-2)

30/10/2016 Esports

El Palamós ha perdut en temps de descompte a Vilafranca (Foto: TV Costa Brava).

El Palamós CF ha perdut al camp del Vilafranca per 3 a 2 i ha trencat una ratxa d'imbatibilitat de quatre partits. Els palamosins han encaixat l'1-0 als 10 segons i el definitiu 3-2 en el temps de descompte. Definitivament, el Municipal de Vilafranca no és un Estadi de bon record pels palamosins. En el mateix escenari on l'any 2011 es va perdre la categoria, avui hi ha encaixat una d'aquelles derrotes cruels i que fan mal. El degà que ha jugat amb superioritat numèrica els últims 20 minuts, no ha pogut allargar a quatre les victòries seguides i ha vist com els barcelonins els feien el gol de la victòria en el temps afegit mitjançant un llançament de falta de Josu.

Només començar el partit els palamosins ja es veien darrere l'electrònic per culpa d'un gol d'Aday anotat als 10 segons. Tot i això, els de Mármol no han abaixat els braços i als 17 minuts empataven el duel gràcies a un gol de penal transformat per Jaume Duran. Amb aquest marcador s'arribava al descans.
La segona meitat ha estat d'allò més moguda i amb intercanvis constants al marcador. Els locals a manca de 20 minuts per acabar el partit s'han quedat amb un home menys per la doble amonestació de Medina. Tot i la superioritat numèrica del Palamós, han estat els locals qui s'ha tornat a avançar gràcies a un gol d'Oribe. Novament els de Mármol han empatat el partit a 2 amb una diana d'Agi quan faltaven 5 minuts pel final. En el temps de descompte, ha arribat la galleda d'aigua freda, quan una falta picada per Josu ha acabat al fons de la xarxa de Manzano. Amb la fi de la ratxa d'imbatibilitat del degà, el Palamós continua en la quarta posició amb 21 punts a l'espera de rebre diumenge vinent el segon classificat, l'Olot..

Alineació FC Vilafranca: Miguel Ramos, Fonta, Joan Castillo, Medina, Victor Oribe, Josu, Jordi Oribe (Santi Triguero), Josep Diez (Duran), Aday (Oscar), Via i Guzman.

Alineació Palamós CF: Manzano, Sergio (Pimentel), Ayala, Barrera (Moha), Feixas, Guillem Cornellà, Serramitja, Duran, Ivan García (Agi), Herrera i Subirana.

Gols. 1-0 Aday, 1-1 Jaume Duran, 2-1 Oribe, 2-2 Agi, 3-2 Josu.

Targetes grogues: Josep Díaz i Medina (2), del Vilafranca, i Jaume Duran, del Palamós.

Targetes vermelles: Medina, del Vilafranca.