El Palamós CF cau golejat a Granollers (6-2)

02/10/2016 Esports

El Palamós ha perdut de manera contundent al camp del Granollers.

El Palamós Club de Futbol ha perdut per sis gols a dos al camp del Granollers i només ha pogut maquillar el resultat amb dos gols a les acaballes del partit. Els de Mármol perden el segon partit de la temporada a domicili i, com va passar a Terrassa, el rival no els ha donat opció. El jove porter procedent del juvenil, Marc Solé, que debutava a la Tercera Divisió, ha encaixat sis gols en un partit on els palamosins no han existit en cap moment.

Únicament una arribada de Marc Medina prop dels 15 minuts del primer temps, ha estat tot el bagatge ofensiu dels palamosins al camp d'un Granollers que segueix invicte a casa i empata a onze punts amb el degà.
El Palamós ha marxat al descans amb un desavantatge de 2-0 que l'ha fet mantenir esperances de remuntar a la segona meitat. En els segons 45 minuts, però, els barcelonins han seguit dominant i posant en problemes el jove porter debutant, Marc Solé. Fruit d'això, han arribat 4 gols més amb un actuació destacada de Carrillo I Cano, amb dos gols cadascun.
La propera jornada, el Palamós rebrà a l'Estadi Palamós-Costa Brava al Castelldefels, dissabte a les 20h.

FITXA TÈCNICA:

Granollers EC: Víctor Colchero, Mur (González), Fran Fuentes, Éric Martínez, Valls, Suárez, Àlex Gil, Héctor (Joel), Cano, Carrillo, Roland (Español).

Palamós CF: Marc, Sergio Garcia (Agi), Cano, Barrera, Feixas (Pimentel), Guille, Medina, Serramitja, Jaume Duran (Moha), Gerard, Subi.

Gols. 1-0, Cano, min. 4. 2-0, Carrillo, min.36. 3-0, Carrillo, min.55. 4-0, Àlex Gil, min.65. 5-0, Joel, min.69. 6-0, Cano, min.72. 6-1, Marc Medina p., min.89. 6-2, Serramitja, min.90.

Targetes groges: Héctor, Carlos Cano i Sergi, del Granollers / Serramitja, Cano, Pimentel, Barrera i Moha, del Palamós CF