El Palamós CF pateix una forta derrota a Terrassa (4-0)

18/09/2016 Esports

El Palamós ha perdut avui el primer partit de la temporada. (Foto: Joan Pau Pérez).

El Palamós ha perdut avui el primer partit de la temporada. Durant els primers quaranta cinc minuts, els homes de Joan Mármol s'han mostrat inoperants en atac, sense tenir cap clara ocasió de gol. En el minut 33 de la primera meitat ha arribat el primer gol del partit gràcies a un penal transformat per Raíllo després d'unes mans d'Eduard Subirana.

A la segona meitat, l'equip ha millorat en l'aspecte ofensiu, però sense inquietar gaire la porteria del Terrassa. En el minut 18 del segon temps, Raúl Torres ha fet el segon gol del conjunt egarenc després d'un xut fort des de fora de l'àrea. Poc després, David López ha rematat una pilota de cap per a fer el tercer gol. A manca de només 5 minuts pel final, Vega ha fet el definitiu 4 a 0. El Palamós, tot i la derrota, continua situat a la part alta de la classificació amb 10 punts. La propera jornada, el Palamós rebrà a l'Estadi Palamós Costa Brava al Sant Andreu, diumenge a les 5 de la tarda.

FITXA TÈCNICA:

Terrassa FC: Ortega, David López, Amantini, Borges, Cristian (Joël), Àlex Fernánedez, Raíllo (Vega). Raul Torres, Velillas (Guti), Dani Pujol i Górriz.

Palamós CF: Manzano, Sergio García, Cano, Ayala, Aleix Feixas (Marc Medina), Guillem, Serramitja (Barrera), Jaume Duran, Iván (Agi), Herrera i Subi.

Targetes grogues: Dani Pujol (Terrassa).

Àrbitre: Carlos Albelda Barcena.