El Palamós guanya al camp del Cerdanyola (2-3).

04/09/2016 Esports

El Palamós ha aconseguit avui la primera victòria de la temporada fora de casa. (Foto: Cerdanyola FC).

El Palamós ha sumat els tres punts en la seva visita al camp del Cerdanyola. Guillem Cornellà ha fet el primer gol del partit en el minut 4 de partit després d'un fort xut. El Palamós ha mostrat una imatge molt seriosa durant tot el partit, tot i que el conjunt local ha disposat de bones oportunitats per desfer l'empat en el primer temps, amb una pilota al travesser de Jota i una molt clara ocasió d'Elhadji que ha rebutjat el porter palamosí Aleix Manzano.

A la segona meitat, el Palamós ha fet un joc vistós i letal en el contraatac. Ivan García ha fet el 0 a 2 després d'una passada de Jaume Duran que l'ha deixat sol davant la porteria. Només 3 minuts després, Aleix Feixas feia el tercer gol pel Palamós. En el minut 75, l'atacant visitant Daisuke ha fet l'1 a 3 després d'una bona passada d'Elhadji i ja en temps de descompte, Oriol Molins ha fet el definitiu 2 a 3. Amb aquesta victòria, el Palamós suma 7 punts i és el segon de la classificació. La propera jornada, el partit s'avança a dissabte a les 6 de la tarda, quan el Palamós rebrà la Montañesa.

FITXA TÈCNICA:

Palamós C.F.: Manzano, Sergio, Cano, Ayala, Jaume Duran, Gerard Cornellà (Amós Gasca), Aleix Feixas, Guillem, Ivan (Agi), Marc Serramitja (Èric Pimentel) i Subi.

Cerdanyola F.C. Rovira, Aitor Torres, Victor Duran, Pitu, Juli, Oriol Molins, Gueri (Javito), Jota (Daisuke), Elhadji, Jonathan Collado

Targetes grogues: Oriol Molins, Javito i Juli del Cerdanyola / Guillem Cornellà i Èric Pimentel del Palamós.