El Palamós suma els tres punts davant la Pobla de Mafumet (4-1)

28/08/2016 Esports

El Palamós ha guanyat amb contundència a la Pobla de Mafumet per 4-1. (Foto: Ramon Ribas).

El Palamós C.F. ha aconseguit avui la primera victòria de la temporada davant d'un dels equips forts de la categoria, com és la Pobla de Mafumet. Un Palamós molt seriós i efectiu en atac, ha aconseguit avançar-se en el marcador gràcies a Jaume Duran després d'una bona assistència de Gerard Herrera. Poc després, Pol feia el momentani gol de l'empat després d'una bona acció personal i on la defensa palamosina ha estat molt poc contundent.

A la segona meitat, el Palamós, molt ben situat en tot moment sobre el terreny de joc, ha aconseguit fer el 2 a 1 gràcies a un penal transformat per Jaume Duran. En el minut 25 de la segona meitat Marc Serramitja, després d'una bona jugada personal d'Agi, ha fet el tercer gol.
Agi, després de perdre's el primer partit de la temporada degut a la mort del seu pare, ha aconseguit el definitiu 4 a 1 en el minut 77 de partit.
Amb aquesta victòria i sumant el punt de la passada setmana, el Palamós se situa tercer a la classificació del grup català de la Tercera Divisó amb 4 punts.
El proper partit, el Palamós es desplaçarà fins al camp del Cerdanyola del Vallès (Diumenge 4 de setembre a les 19.00h).