23/05/2016 Societat
El cuiner Joan Cuadrat durant la gravació del programa. (Foto: Museu de la Pesca de Palamós.)
El programa de Televisió Espanyola ‘España directo’ va visitar dijous passat l’Espai del Peix per mostrar els valors gastronòmics de la gamba de Palamós. Una reportera del programa va entrevistar el cuiner Joan Cuadrat, que va explicar tres receptes diferents per cuinar aquest producte. Prèviament, l’equip de l’’España directo’ va visitar també el mercat del peix de la llotja palamosina, enregistrant imatges de la venda de la gamba i d’altres espècies.
Aquestes imatges es van emetre després durant la connexió en directe en què Joan Cuadrat va donar detalls de com preparar la gamba a la planxa, en tartar, o en un timbal acompanyat d'una amanida. Per poder fer el programa, Televisió Espanyola va desplaçar fins a Palamós una unitat mòbil formada per quatre professionals. 'España directo' ja havia visitat el municipi l'any 2005 per fer un reportatge en directe de cuina marinera i música d'havaneres, des de S'Alguer.
Totes les notícies:
05/05/2025 - Un fort aiguat nega carrers a les zones més baixes de Palamós
Una tempesta de pluja i aparell elèctric que ha caigut sobre Palamós a primera hora d'aquesta...
05/05/2025 - Els empresaris celebren que la Generalitat s'obri al diàleg per la taxa turística
La Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava centre es felicita que la...
05/05/2025 - SOS Costa Brava diu que l'activitat dels creuers ha de tenir topalls
L'entitat SOS Costa Brava sent preocupació per l'increment sostingut de l'activitat dels creuers...
05/05/2025 - Les arrels dels arbres, l'enemic de les voreres
La Brigada Municipal de l'Ajuntament de Palamós té declarada la guerra als desperfectes que...
05/05/2025 - Nova oficina virtual tributària del Consell Comarcal
El Consell Comarcal del Baix Empordà ja té plenament operativa la seva nova oficina virtual...