Completat el programa de la Festa Major 2016

26/02/2016 Cultura


Una de les reunions del procés participatiu de Festa Major 2016. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Una de les reunions del procés participatiu de Festa Major 2016. (Foto: Ajuntament de Palamós).

El programa de la Festa Major de Palamós 2016 ja està definit, després de les quatre reunions del procés de participació ciutadana. Espectacles de circ i màgia, una sessió de dj per tancar la revetlla de Sant Joan o un concert de música dels anys 60, 70 i 80, són algunes de les novetats que aporta la graella d’actes. La Festa Major de Palamós es concentra aquest any en quatre dies, del 23 al 26 de juny.

La Festa començarà precisament amb una de les novetats, un espectacle de circ a l'Arbreda, que anirà seguit de la cercavila de gegants i grallers i el pregó d'inici. Es manté la revetlla de Sant Joan a la plaça de Mossèn Gumersind, amb un ball folk, però s'incorpora de nou la participació d'un dj que amenitzarà la matinada amb la seva música. El dia de Sant Joan recupera l'orquestra Montgrins com a protagonista del concert de tarda i del ball de nit a l'Arbreda. A la nit, hi ha la novetat d'un espectacle de foc al Pedró, que serà estàtic i sense cercavila. El dissabte 25 de juny, la Festa Major recupera la plaça dels Comtes de Palamós com a escenari d'actes, amb un espectacle de màgia infantil. Aquesta jornada es tancarà amb un concert de la formació Dex's Band, dedicat a la música dels 60. 70 i 80. El darrer dia de la Festa Major, el diumenge 26 de juny, inclou la trobada castellera i el ball de la gent gran. A banda d'aquestes novetats, el programa es completa amb activitats tradicionals com els concerts de Barraques, el castell de focs artificials, jazz, havaneres, festa de l'aigua, cercaviles o concurs de fotografia, entre altres. Per al regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, Francesc Subirats, és un encert concentrar la Festa Major en només quatre dies.Ja és el quart any consecutiu que els actes de la Festa Major de Palamós es defineixen a través d'un procés participatiu. Aquest any hi han pres part unes 40 persones en total, en quatre reunions. El programa es presentarà oficialment en l'última trobada d'aquest procés, que es farà el dia 7 de març a la sala polivalent de la biblioteca. El pressupost disponible del procés participatiu per omplir d'actes la graella és aquest any de 24 mil euros, amb un increment del 20 per cent. El pressupost global de la Festa Major de Palamós és de 42 mil euros.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...