Comencen els tallers de reutilització 'Aquest hivern...fem prevenció'

16/02/2016 Medi Ambient


El local públic de la plaça de Mossèn Gumersind acull avui el taller de Medi Ambient.

El local públic de la plaça de Mossèn Gumersind acull avui el taller de Medi Ambient.

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós engega avui els tallers de reciclatge ‘Aquest hivern…fem prevenció’. Avui comença amb un de reutilització de roba, però també n’hi hauran de recuperació d’ordinadors, de reparació de bicicletes i de compostatge casolà. Tots els tallers són gratuïts però cal fer una inscripció prèvia perquè les places són limitades.

La primera sessió es fa aquesta tarda, de sis a vuit, i consisteix en un taller d'iniciació al patchwork, com a exemple de reutilització de roba. L'activitat es farà a la sala polivalent de la plaça de Mossèn Gumersind, a Sant Joan. El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós, Xavier Lloveras, raona el per què de la necessitat de reutilitzar.El taller de reutilització de roba, que comença avui, també es farà els dies 23 de febrer, i 1, 8 i 15 de març. Pel que fa a la recuperació dels PC, la finalitat del taller és ensenyar que no cal substituir tot l'ordinador quan s'ha de millorar el seu rendiment. Sovint, afegint o canviant algun component el podem adaptar a les nostres necessitats, aconseguint un estalvi econòmic i generant menys residus. Aquest taller es farà en tres sessions, el 25 de febrer i el 3 i el 10 de març. El taller de reparació de bicicletes impartirà nocions bàsiques de mecànica i manteniment d'aquests vehicles, els dies 24 de febrer i 2 de març. Per últim, el 9 de març es fa una única sessió del taller de fabricació de compostatge casolà, a partir de restes de matèria orgànica. Tots els tallers són gratuïts, per bé que requereixen una inscripció prèvia contactant amb el correu mediambient@palamos.cat o trucant al telèfon 972 27 72 00. Les activitats es faran a la sala polivalent de la plaça Mossèn Gumersind, tret del taller d'ordinadors que tindrà com a escenari el Punt Jove.Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...